Emma Roberts s-a logodit cu iubitul ei, Cody John, la 33 de ani. Prima imagine cu inelul. Actrița are un copil dintr-o fostă relație

.

Emma Roberts și iubitul ei, actorul Cody John, s-au logodit după aproximativ doi ani de relație. Actrița în vârstă de 33 de ani a făcut anunțul pe Instagram, alături de o descriere amuzantă.

Actorii Emma Roberts și Cody John s-au logodit după aproximativ doi ani de relație

Emma Roberts și Cody John s-au logodit după aproximativ doi ani de relație. Actrița din „American Horror Story” și actorul din „The Rookie” și-au confirmat relația în vara anului 2022.

Anunțul despre logodnă a fost făcut de nepoata Juliei Roberts pe rețelele sociale, alături de o descriere haioasă. „Pun asta aici înainte ca mama să vă spună tuturor”, a scris Emma Roberts pe Instagram, făcând referire la faptul că mama ei, Kelly Cunningham, a făcut prima ei sarcină publică în urmă cu trei ani.

Mama actriței nu s-a oprit acolo, ci a și postat, mai târziu, o fotografie cu fața băiețelului Emmei în mediul online, fără acordul său. „Când mama ta postează fața fiului tău fără să te întrebe, dar îi iubești și pe ea și pe el oricum”, a scris actrița la Instagram Stories pe 9 februarie, redistribuind fotografia postată de mama ei. Emma Roberts are un fiu, Rhodes, în vârstă de trei ani, din fosta relație cu actorul Garrett Hedlund (39 de ani).

Citește și: Bianca Censori a depășit limitele decenței. Riscă amenzi și închisoare după ce ieșit în public într-un top complet transparent, fără sutien

De ce refuză Emma Roberts să vorbească despre relațiile ei

Actorul Cody John a confirmat relația cu Emma Roberts în august 2022, postând o fotografie cu ei sărutându-se, alături de descrierea „dulce dulce”. La rândul ei, la finalul acelui an, Emma a postat o fotografie în care ea și Cody se țin de mână. „#2022, te-am iubit! La mulți ani!”, a scris în dreptul postării din noaptea de Revelion.

În ianuarie 2023, actorii au fost fotografiați sărutându-se pe străzile din New York. Câteva luni mai târziu, Roberts și John au fost fotografiați plimbându-se de mână prin Los Angeles.

„Nu vreau să vorbesc niciodată despre relațiile în care sunt sau care se încheie sau s-au încheiat. E destul de greu să fii cu cineva în privat, darămite cu public”, a spus Emma Roberts despre decizia ei de a-și păstra viața de cuplu privată, într-un interviu pentru Cosmopolitan.

Citește și: Johnny Depp, surprins în ipostaze tandre în compania unei tinere de 28 de ani. Cine e Yulia Vlasova

Cum s-au cunoscut Emma Roberts și logodnicul ei

Deși niciunul dintre actori nu a confirmat această informație până acum, Emma și Cody s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. „Este foarte încântată de Cody și se bucură de relația lor și de timpul pe care-l petrec împreună”, a declarat o sursă pentru E! News. „Prietenii și familiile lor sunt fericite și consideră că formează un cuplu grozav.”

În februarie 2023, Cody a marcat ziua de naștere a Emmei cu o postare pe Instagram. „La mulți ani sheesh”, a scris actorul atunci. Mai târziu în același an, actrița din „Maybe I Do” a sărbătorit aniversarea lui Cody cu două fotografii pe Instagram, o imagine cu ei într-un elicopter și alta cu ei pe o terasă însorită. „La mulți ani sheesh”, a scris actrița la rândul ei.

Foto: Instagram/@emmaroberts; @johncodyjohn

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton