Demi Moore, apariție vibrantă la Cannes, într-o rochie crăpată pe picior, cu aplicații florale 3D. Actrița are 61 de ani

.

Demi Moore a strălucit, din nou, la Cannes, într-o rochie de un galben vibrant amețitor. Actrița, în vârstă de 61 de ani, a fost prezentă marți la seara la premiera „Once Upon A Time” a lui Chopard, în cadrul celei de-a 77-a ediții anuale a Festivalului de Film din Franța.

Demi Moore, apariție spectaculoasă la Cannes

Vedeta din „The Substance” s-a îmbrăcat cu o rochie Oscar de la Renta, galbenă, lungă până la podea și crăpată pe picior, cu aplicații florale 3D în zona taliei. Rochia actriței costă în jur de 6.300 de dolari, spun experții în modă.

Demi Moore și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale roz Christian Louboutin, o geantă de mână galbenă ca rochia și o pereche de cerceri lungi, în forma unor ciorchini de flori.

Cu doar câteva zile în urmă, pentru premiera de pe covorul roșu a filmului ei „The Substance” de duminică, Moore a optat pentru o rochie sculpturală, din colecția Couture de primăvară 2024 a case de modă Schiaparelli.

A purtat apoi o rochie Elie Saab, șic, din tweed cu buline alb-negru, cu fustă plisată și un decolteu adânc, în timp ce își ținea cățelușul Pilaf în brațe. În timpul petrecut în Franța, Moore a fost ca într-un turneu al modei, în timpul căruia a strălucit pe covorul într-o rochie tip sirenă cu paiete, o rochie roșie cu mărgele și paiete și o rochie structurală de avangardă.

Citeşte şi: Bella Hadid, apariție spectaculoasă la Cannes. Supermodelul a apărut într-o rochie transparentă, fără sutien

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Demi Moore, noi dezvăluiri despre lupta lui Bruce Willis cu demența. Ce sfat le-a dat actrița copiilor ei

Citeşte şi: Kevin Costner, apariție rară pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes cu cinci dintre cei șapte copii

Citeşte şi: Kelly Rowland, dispută la Cannes. Apariții de neratat pe covorul roșu al celebrului festival de film

La începutul acestei săptămâni, Demi Moorele-a prezentat tinerilor actori Mike Faist și Sophie Wilde Trofeul Chopard.

„Acest loc reprezintă nu doar vârful artei cinematografice, ci un loc în care visele devin realitate prin cadre și povești, iar locația nu este nici prea ponosită. Sunt sigură că nu aveți nevoie de nimic de la mine și aveți toate resursele în voi înșivă pentru a gestiona orice vi se întâmplă. Dar, în calitate de nașă numită, nu uitați, nu sunt aici doar pentru lucruri distractive și voi nu trebuie să faceți totul singuri” – a spus ea în timpul evenimentului de decernare a trofeului, conform Vanity Fair.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Demi Moore, alături de Bruce Willis în lupta cu demența

Demi Moore continuă să fie alături de fostul ei soț, actorul Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență și trece printr-o perioadă foarte dificilă. Într-o declarașie de susținere pentru Bruce, actrița a spus că este mai important să trăiești în prezent, nu să te agăți mereu de trecut.

„Cred că, ținând cont de situație, se simte foarte bine. Ceea ce voi spune este ceea ce le zic copiilor mei. Este important să se bucure de prezent și nu să se agațe de trecut” – a spus ea pentru “Good morning America”.

După divorțul din 2000, Demi Moore și Bruce Willis au rămas în relații bune și au decis să-și crească împreună cele trei fete – Rumer, Scout și Tallulah. Bruce este în prezent căsătorit cu Emma Heming, cu care are două fete – Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani).

Demența frontotemporală i-a afectat lui Bruce Willis capacitatea de a vorbi.

„Odinioară era un cititor înrăit – nu voia ca nimeni să știe asta – și acum nu mai citește. Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el și totuși el este încă Bruce” – spunea acum câteva luni un bun prieten al actorului.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton