Cybill Shepherd, apariție rară în public la 74 de ani. Actrița are nevoie de ajutor pentru a se deplasa

.

Cybill Shepherd a marcat o apariție rară zilele trecute prin Los Angeles, când a fost fotografiată în compania unei persoane care o ajuta să se deplaseze. Actrița are 74 de ani.

Cybill Shepherd are dificultăți în a se mai deplasa fără ajutor

Cybill Shepherd, celebră pentru apariția sa alături de Bruce Willis în serialul „Moonlightning / Maddie și David”, dar și pentru rolurile sale din clasicele „Taxi Driver” sau „The last picture show” este de câțiva ani destul de discretă cu ieșirile publice, dar acum a fost surprinsă de paparazzi îmbrăcată într-o pereche de blugi, cu un tricou negru și o vestă asortată, ascunzându-și privirea în spatele unei perechi de ochelari de soare. Pe tot parcusul plimbării, Cybill s-a sprijinit de un bărbat care a însoțit-o.

Cybill Shepherd nu și-a expus niciodată public viața personală, spre deosebire de alte nume mari de la Hollywood. În tinerețe făcea furori nu numai cu talentul actoricesc, dar și cu frumusețea ei răpitoare. Însă trecerea timpului și-a pus amprenta și asupra ei, iar problemele de sănătate nu au ocolit-o.

Cybill Shepherd a avut cancer

Deși nu a fost excesiv mediatizată situația ei, Shepherd s-a luptat cu o formă agresivă de cancer de piele.

În 2001, ea a fost diagnosticată cu melanom, o formă agresivă de cancer de piele, când medicii i-au descoperit o gâlmă pe spate. Ea și-a ținut diagnosticul departe de atenția publicului pe toată durata tratamentului. În cele din urmă, a vorbit despre experiența din 2004, după ce boala a fost în remisie timp de trei ani.

„Îți schimbă viața total”, a spus ea. „Am avut o formă rară de cancer de piele numită dermatofibrosarcom protuberan”, a declarat Shepherd pentru The Irish Examiner în 2004. „M-am născut cu el pe ceafa. Au recut trei ani de când boala e în remisie” – a dăugat ea atunci.

După ce tratamentul a dat rezultate, echipa medicală a lui Shepherd a spus că ea are controale la fiecare câteva luni pentru a se asigura că nu există semne de recidivă. Din fericire, nu au mai fost probleme până acum.

Actriția, suspectă că ar avea artrită

Au urmat apoi speculațiile că Cybill ar suferi de o formă avansată de artrită. Cybill a vost văzută deplasându-se cu dificultate pe o stradă din New York după ce a ieșit dintr-un studio unde filmase pentru „Tamron Hall Show”.

„Declinul ei este atât de trist și tragic”, a spus o sursă din anturajul vedetei. „Ea a fost cândva o bombă sexy la Hollywood, cu un corp superb și o frumusețe de invidiat , dar acum arată umflată și fragilă și are probleme în a se deplasa fără asistență” – a adăugat sursa.

Citeşte şi: Ce i s-a întâmplat lui Jerry Lee Lewis când s-a căsătorit cu verișoara sa, în vârstă de 13 ani. Artistul era la al treilea mariaj

Citeşte şi: Elvis Presley, comparat cu R. Kelly și abuzurile sexuale cu minorii. „Este un miracol că nu a fost prins!”

Citeşte şi: Paul Newman, sex-simbolul anilor ’60, i-a fost fidel soției timp de cinci decenii. „Ea era modernă, eu eram timid!”

Citeşte şi: Actrița Cybill Shepherd, „bântuită” de relația cu Elvis Presley. „Era minunat în pat, dar a trebuit să-l învăț un lucru”

Mai târziu, un medic – care nu a consultat-o pe Cybill – a estimat că vedeta din Moonlighting care s-a întâlnit cândva cu Regele Rock and Roll-ului Elvis Presley, este expusă riscului apariției mai multor probleme medicale.

„Cu siguranță trece printr-o catastrofă”, a avertizat dr. Gabe Mirkin.

Cybill Shepherd a fost îndrăgostită de Bruce Willis

După ce diagnosticul de demență al lui Willis a devenit public, Shepherd a avut cuvinte de laudă despre fostul ei coleg în timp ce a apărut la o gală benefică Race to Erase MS din Los Angeles, în mai 2022.

„Întotdeauna îl voi iubi pe Bruce”, a spus Shepherd pentru Extra.

Ea nu a putut să nu remarce că rolul lui din Moonlightning l-a ajutat la deschiderea drumului pentru filmele sale memorabile precum Die Hard, Pulp Fiction și The Sixth Sense.

„Trebuie să spun un singur lucru despre Bruce – nimeni altcineva nu a fost niciodată luat în considerare pentru rolul acela când a intrat în cameră”, a spus Shepherd, citată de Daily Mail.

Shepherd a vorbit despre chimia acer a existat între ea și Bruce Willis și care a putu fi observată și de telespectatorii.

„Îmi creștea temperatura cu 10 grade (n.r. – când îl vedeam). Asta însemna două lucruri pentru mine: unul, eram foarte atrasă de el. Doi, nu puteam acționa niciodată în baza asta, pentru că amândoi eram foarte atrași unul de celălalt” – a mai spus actrița.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton