Cum au apărut Bianca Censori și Kanye West la dealer-ul auto pentru a-și cumpăra un Porsche. „Este ceva în neregulă cu amândoi!”

.

Bianca Censori (29 ani) a șocat cu o ținută extrem de provocatoare în timp s-a dus cu soțul ei, rapperul Kanye West (46 ani) să își aleagă o mașină nouă, la un dealer autorizat.

Bianca Censori, apariție provocatoare la dealer-ul auto

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost zăriți la unui dealer Porsche, pentru ca Bianca Censori să-și aleagă o nouă mașină de lux. În stilul său caracteristic, așa cum și-a obișnuit publicul de ceva vreme, Bianca s-a îmbrăcat foarte sumar și provocator, optând pentru o bluză bej, decoltată și transparentă, purtată fără sutien și o pereche de boxeri asortați. Kanye West s-a afișat într-un trening negru și o pereche de mănuși, tot negre. Bianca și Kanye au achiziționat bolidul dorit, dar nu s-a specificat ce model de Porche au ales.

Stilul vestimentar al Biancăi stârnește controverse

După ce mai multe material foto și video cu cei doi la dealerul auto au apărut în spațiul public, mulți internauți s-au declarat uimiți de decizia Biancăi de a se îmbrăca atât de provocator când iese pe stradă. Mai în glumă, mai în serios, unii s-au întrebat dacă nu îi este frig să poarte haine atât de sumare în această perioadă. Dar cei mai mulți se miră de ce îi acceptă Kanye stilul vestimentar.

“Chiar nu mai există pic de decență?”

“Este ceva în neregulă cu amândoi!”

“Cum de nu răcește? Ea niciodată nu poartă geacă sau pulover, iar el e îmbrăcat din cap până în picioare!”

“El nu-și permite să-i ia haine? Este mereu îmbrăcată prea sumar!”

“Fata aceasta chiar nu vrea să se îmbrace decent?”

“Arată ca și cum ar purta un scutec!”

“De ce? Este inutil și indecent. Poate sunt eu de modă veche, dar mie îmi place să port haine în public.”

“Cred că ar fi mai respectată dacă s-ar îmbrăca altfel.” – sunt câteva dintre comentariile internauților, de pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Bianca Censori riscă închisoare și amenzi uriașe pentru exhibiționism. Cum s-a afișat soția lui Kanye West pe străzile din Paris

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West, probleme din cauza protezei de titan. „Îmi pare rău pentru soția lui. Sărutul trebuie să fie coșmar pentru ea!”

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, aspru criticați după apariția indecentă din Veneția. „Ar fi timpul să intervină poliția!”

Kanye West își obligă soția să se îmbrace provocator

Apropiații și familia Binacăi Censori sunt de părere că rapperul o manipulează și îi controlează excesiv viața, spunând că el este celc are îii impuine stilul vestimentar indecent.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a spus un apropiat al Biancăi, pentru Daily Mail.

Tatăl Biancăi vrea să aibă o discuție serioasă cu rapperul

Părinții soției lui Kanye doresc să aibă o discuție serioasă cu rapperul, spunând că este “dureros” să o vadă așa.

Tatăl Biancai, Leo, vrea să aibă o discuție cu Kanye și să-l întrebe ce naiba are în cap când o plimbă pe Bianca pe un trofeu dezbrăcat. Vrea să-l întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele lui North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate goale, încurajate de soții lor să iasă așa. Știe că rapperul nu va permite niciodată ca fiicele lui să fie tratae așa, așa că nu are sens ce face el cu propria soție” – a relatat un apropiat al soției lui Kanye West.

Foto – capturi Youtube / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton