Cum arată Meghan Markle în costum de baie. Imagini rare cu soția Prințului Harry la plajă

.

Când vine vorba de aparițiile publice, Meghan Markle este mereu un etalon de eleganță și întotdeauna în centrul atenției prin alegerile vestimentare pe care le face. Dar Ducesa de Sussex ține pasul cu moda și în timpul liber, în vacanțe, la plajă sau la piscină.

Cum arată Meghan Markle în costum de baie

De când a devenit soția Prințului Harry, Meghan se afișează mereu în ținute rafinate când merge la diverse evenimente publice și respectă întotdeauna dress code-ul impus de natura evenimentelor.

Dar când apare în costum de baie este de-a drreptul răvășitoare. Deși acum evită să se expună în ținute sexy de plajă, există în spațiul public fotografii cu ea în costum de baie, de pe vremea când activa ca actriță, dar și de la începutul relației cu Harry. Imaginile sunt de colecție, pentru că nu o vezi prea des pe soția Prințului Harry etalându-și silueta de invidiat în bikini sau în costume de baie întregi.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Meghan Markle în costum de baie.

Cum își menține silueta soția Prințului Harry

Meghan Markle este mama a doi copii, Archie și Lilibet, participă la diverse evenimente împreună cu soțul ei, Prințul Harry și găsește mereu timp să se îngrijească. Markle este foarte activă fizic, practică yoga, aleargă și face exerciții cu greutăți pentru a-și menține trupul tonifiat și în cea mai bună formă.

„Yoga este nebunia mea”, a spus Meghan, acum câțiva ani, într-un interviu pentru Best Health, notează Cosmopolitan. Explicând că mama ei este instructor de yoga, Meghan a început să practice această disciplină din copilărie și a continuat să o facă în mod constant.

„Există atât de multe beneficii de care te poți bucura când faci yoga… flexibilitate crescută și forță musculară, fericire mai mare, concentrare mentală crescută, o capacitate mai mare de relaxare, scăderea anxietății și un somn mai bun. Această practică este în sângele meu!” – a spus Ducesa de Sussex.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Meghan Markle și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare la rubrica „mamă”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de la nuntă. De ce nu i-a plăcut Reginei Elisabeta rochia de mireasă a ducesei

Citeşte şi: Top 7 coafuri purtate de Meghan Markle de-a lungul anilor. Cum poţi să le recreezi în câţiva paşi

Citeşte şi: Meghan Markle o copiază pe Prințesa Diana, într-un blazer de 3.600 dolari. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex la revenirea în America

Deși fosta actriță aleargă mai puțin acum pentru că „pe măsură ce am îmbătrânit, alergatul a devenit greu pentru genunchi, așa că nu pot să alerg așa cum făceam înainte”, această activitate era o parte obișnuită a rutinei zilnice de antrenament.

„Obișnuiam să alerg tot timpul, dar, de obicei, sunt merg la serviciu la 4:15 dimineața în zilele de luni, așa că nu am prea mult timp pentru jogging și aș prefera să am acea oră suplimentară de somn”, a spus ea, descriindu-i zilele în care filma pentru serialul „Suits”.

Antrenamente pentru întregul corp

Pe lângă sesiunile regulate de yoga și jogging, Meghan lucrează cu un antrenor personal pentru a se concentra pe tonifierea întregului corp. Vorbind pentru Women’s Health, antrenorul ei de trei ani, Craig McNamee, a dezvăluit: „Când ajunge la sală, nu se plânge niciodată. Se pune imediat pe treabă și îi place foarte mult”.

McNamee a adăugat că el și Meghan au o „abordare a întregului corp” în antrenamentelor lor, concentrându-se pe fesieri, spate, abdomen, oblici și exerciții pentru picioare.

„Principalul nostru obiectiv cu toate sesiunile noastre a fost să nu fim prea repetitivi și să creăm un antrenament cu adevărat dinamic, cât mai variat”, a mai spus el.

Care este dieta lui Meghan Markle?

Soția Prințului Harry evită alimentele grele, care o fac să se simtă leneșă. „Încerc să mănânc cât mai curat posibil. Cu siguranță încerc doar să evit lucrurile despre care știu că mă vor face să mă simt letargică sau lentă. Mănânc mai ales pește și legume – dar sunt și gurmandă” – a explicat ea pentru revista Shape.

Potrivit biografilor regali Omid Scobie și Carolyn Durand, ducesa nu sare niciodată peste prima masă a zilei. „Ritualul ei de dimineață începe cu o cană de apă fierbinte și o felie de lămâie, apoi urmează micul dejun preferat – fulgi de ovăz (de obicei, ametecați cu lapte de migdale sau de soia) cu banane și sirop de agave pentru dulceață”, au au dezvăluit aceștia.

Mănâncă vegan în timpul săptămânii

Vorbind cu Best Health, Markle a dezvăluit că a redus consumul de carne pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Dar nu areunțat nici la micile plăceri care pot fi nocive pentru siluetă:

„Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii.Și apoi am puțin mai multă flexibilitate în ceea ce mă interesează în weekend. Aș putea mânca cartofi prăjiți toată ziua. Și iubesc pastele. Îmi plac carbohidrații – cine nu iubește carbohidrații?”

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton