Cum arată Brooke Shields naturală, la 58 de ani. De ce este împotriva operațiilor estetice: „Mă concentrez pe acum” / Foto

.

Brooke Shields (58 de ani) și comediantul Sal Vulcano (47 de ani) au fost fotografiați la filmările emisiunii „Impractical Jokers”, mai precis la pizzeria Carmine’s din Brooklyn, provocând agitație în rândul comunității locale. „Impractical Jokers” este un reality show filmat cu camera ascunsă. Actrița a stârnit admirația tuturor trecătorilor din zonă.

Brooke Shields, admirată la 58 de ani la fel ca în adolescență

La filmările proiectului anterior menționat, Brooke Shields a optat pentru un outfit lejer, o pereche de jeanși, tricou și jachetă neagră, ochelari de vedere și o geantă Louis Vuitton. În imaginile surprinse de paparazzi, actrița pare fie că nu poartă deloc machiaj, fie că poartă foarte puțin.

După un debut timpuriu în modelling și actorie, Brooke Shields este în continuare o actriță admirată și apreciată. Agitația din jurul vizitei sale din Brooklyn subliniază anticiparea proiectului la care ea și comediantul Sal Vulcano lucrează intens.

Citește și: Brooke Shields i-a respins avansurile lui John F. Kennedy Jr. Cum a tratat-o el după acest episod

Citește și: Brooke Shields, victima unui viol. Cum a trecut actrița peste acel episod dureros din viața ei

De ce este Brooke Shields împotriva operațiilor estetice

Dintotdeauna, Brooke Shields a fost adepta naturaleții. A experiementat cu alte culori de păr, respectiv blond și roșcat, dar cel mai adesea și-a purtat părul în nuanța lui naturală. Nu a apelat niciodată la operații estetice și nu a exagerat niciodată cu machiajul.

„Sunt total pentru (n.red.: operațiile estetice) dacă le faci cu adevărat pentru tine, din motivele corecte, și asta îți dă un altfel de încredere în tine de care ai nevoie. Dar este ușor să aluneci pe panta exagerării. Mie mi-e teamă să nu mai arăt ca mine. Când mi-am pus botox am sfârșit cu privirea lui Spock (n.red.: personaj Star Trek). Nu vreau să fug după tinerețe, vreau să mă concentrez pe acum”, a declarat Brooke Shields în 2023, pentru Glamour.

Citește și: Celebrități care au spus NU operațiilor estetice. Julia Roberts: „Trăim într-o societate panicată și dismorfică”

Citește și: Brooke Shields a ajuns de urgență la spital pentru că a băut prea multă apă. „M-am trezit în ambulanță!”

Ce studii are Brooke Shields și cu ce se ocupă Chris Henchy, soțul ei

Deși a atins culmile succesului la o vârstă foarte fragedă, Brooke Shields a luat o pauză de la cariera de la Hollywood în favoarea studiilor superioare. Actrița a absolvit cursurile Universității Princeton în anul 1987, cu o diplomă în Literatura Franceză.

În 1997, Brooke Shields s-a căsătorit cu jucătorul profesionist de tenis Andre Agassi (53 de ani). Shields și Aggasi au divorțat în 1999, iar din 2001, actrița este căsătorită cu producătorul Chris Henchy (59 de ani). Chris și Brooke au două fiice, Rowan (20 de ani) și Grier (17 ani). Rowan și Grier au moștenit atât naturalețea, cât și farmecul și frumusețea celebrei lor mame. Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cât de frumoase sunt!

Brooke Shields, protagonista comediei „Mother of the Bride” de pe Netflix. Când apare filmul

Brooke Shields este protagonista comediei „Mother of the Bride”, de pe Netflix, alături de actrița Miranda Cosgrove. Filmul va apărea pe platforma de streaming pe 9 mai 2024. În producție, Brooke o joacă pe Lana, care află că fiica ei, Emma, urmează să se căsătorească tocmai cu fiul fostului ei iubit.

Cum arată Brooke Shields naturală, la 58 de ani. De ce este împotriva operațiilor estetice: „Mă concentrez pe acum” / Foto

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton