Cum arată Alana Hadid, sora mai mare a celebrelor Bella și Gigi Hadid. A debutat pe podium la 38 de ani / Foto

.

Una dintre surorile mai mari ale superstarurilor Gigi și Bella Hadid, Alana Hadid, în vârstă de 38 de ani, a defilat pe podium pentru prima dată la show-ul Saks Potts Spring 2024, în timpul Săptămânii Modei de la Copenhaga, din Danemarca.

„Amintire de suflet în Danemarca. Prima mea ieșire pe podium!” a transmis ea acum câteva zile pe rețelele de socializare. „Mulțumesc. Ce modalitate de a ajunge la Copenhaga, deschiderea pentru cel mai uimitor brand… în ploaie.”

„Întotdeauna ne-am sprijinit reciproc”

Alana Hadid este una dintre cele două fiice, împreună cu Marielle Hadid (42 de ani), pe care Mohammed Hadid (tatăl Bellei și al lui Gigi Hadid) le-a avut în timpul primei sale căsătorii cu Mary Butler, care a luat sfârșit în 1992.

Postarea Alanei a cuprins o mulțime de videoclipuri prezentând diverse momente din timpul pregătirii spectacolului.

Alana este designer de modă și co-fondatoare a mărcii unisex La Detresse, din Los Angeles.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Alana Hadid.

Deși acesta a fost prima dată când Alana merge într-o prezentare de modă, familia ei nu este străină de lumina reflectoarelor, deoarece surorile mai mici Gigi, 28 de ani, și Bella, 26 de ani, dar și fratele lor,  Anwar, 24. de ani, toți au cariere de succes în industria modei.

Citeşte şi: Bella Hadid, aproape goală pe catwalk. A purtat o rochie făcută din spray

Citeşte şi: Gigi Hadid, arestată pentru posesie de marijuana în vacanță în Insulele Cayman

Citeşte și: Povestea neștiută a supermodelului Bella Hadid: ”Eram sora cea urâtă”

Citeşte şi: Leonardo DiCaprio, tot mai legat de Gigi Hadid. Unde s-a afișat cunoscutul actor cu modelul

Gigi și-a început cariera de mică, în timp ce Bella și Anwar au început să pășească în lumea modei în adolescență. Acești trei frați sunt copiii din a doua căsnicie a lui Mohammed, cu Yolanda (1994 -2000.)

Toți frații au o relație foarte apropiată și se susțin în tot ceea ce fac.

„Întotdeauna ne-am sprijinit reciproc”, a spus Alana vară trecută. „Cred că unul dintre cele mai bune lucruri despre brandul nostru este susținerea pe care am simțit-o mereu din partea familiei și a prietenilor, motiv pentru care multe piese poartă nume ce au legătură familia noastră.”

„Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri”

Debutul în modă al Alanei vine într-un moment în care sora ei, Bella, își pregătește revenirea pe podium, după o lungă pauză luată din cauza problemelor de sănătate. Bella Hadid luptă cu boala Lyme de ani buni, iar în ultima vreme a avut nevoie de îngrijiri suplimentare și de o pauză în activitate.

„Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri. Dar trebuie să spun că dacă te lupți, lucrurile se vor îmbunătăți. Vă asigur. Fă un pas, rămâi puternic, ai încredere în drumul tău, mergi înspre adevărul tău și norii vor începe să dispară de pe cerul tău.

Am atât de multă recunoștință și speranță! (…) Mulțumesc pentru răbdarea incredibilei companii pentru care lucrez, a susținătorilor mei și a oamenilor care au continuat să mă susțină, agenților, asistentelor. Mă voi întoarce când sunt gata. Îmi este foarte dor de voi toți. Vă iubesc atât de mult pe toți!” – a transmis ea recent în mediul online.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton