Complicatul divorț dintre Joe Jones și Sophie Turner s-a finalizat. Cui rămân copiii, după ce s-a spus că artistul „i-ar fi răpit” de la mama lor

.

Joe Jones (35 de ani) și Sophie Turner (28 de ani) sunt oficial divorțați. Potrivit noilor documente juridice, obținute de TMZ, Joe și Sophie și-au stabilit divorțul, iar acesta a fost aprobat de judecător.

Joe și Sophie sunt oficial divorțați

Termenii acordului sunt confidențiali, dar cei doi au fost la mediere pentru a ajunge la o înțelegere privind custodia proprietății și custodia fiicelor Willa (4 ani) și Delphine (2 ani).

Joe și Sophie sunt oficial din nou singuri, în ochii legii, dar ei deja au trecut mai departe pe plan romantic.

Sophie se întâlnește cu aristocratul britanic Peregrine Pearson, iar Joe a avut o aventură cu actrița Stormi Bree, iar acum s-ar vedea cu actrița libaneză Laila Abdallah.

Hotărârea judecătorilor vine la mai bine de un an după ce Joe a cerut divorțul din cauza problemelor în cuplu pe care le aveau.

Cei doi foști au început să se întâlnească în 2016, iar anul următor s-au logodit. Joe și Sophie s-au căsătorit în 2019 la o ceremonie de nuntă din Las Vegas.

Jonas a cerut divorțul de Turner în septembrie 2023, declarând în documente legale că relația sa cu actorița nominalizată la Emmy a fost „ruptă iremediabil”. La acea vreme, în cererea lui Jonas se spunea că el și Turner intenționau să împărtășească custodia copiilor lor. Prima lor fiică, Willa, a venit pe lume în iulie 2020, iar doi ani mai târziu s-a născut sora ei, Delphine.

Citeşte şi: Sophie Turner a rupt tăcerea după despărțirea de Joe Jonas: „Mă simțeam ca o pasăre captivă într-o colivie aurită”

Citeşte şi: Sophie Turner, surprinsă sărutându-se cu un aristocrat britanic. Actrița se află în proces de divorț cu Joe Jonas

Citeşte şi: Joe Jonas şi Demi Moore, mai mult decât prieteni? Cum au fost surprinse împreună cele două vedete de la Hollywood

Citeşte şi: Sophie Turner îl dă în judecată pe Joe Jonas. Actrița spune că a aflat din presă de divorț

Divorțul a fost o decizie reciprocă, au spus foștii într-o declarație din septembrie 2023 menită să închidă „narațiunile speculative” despre despărțire.

„Într-adevăr, aceasta este o decizie reciprocă și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de confidențialitate pentru noi și copiii noștri”, au spus aceștia.

Sophie Turner l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei, acuzându-l că i-ar fi răpit

Dar la câteva săptămâni după ce vedetele au prezentat acea declarație comună, lucrurile s-au tensionat.

Sophie Turner l-a dat-o în judecată pe cântăreț pentru că și-ar fi ținut ilegal fiicele în SUA, cerând să le returneze în Anglia natală. Potrivit documentelor judecătorești, avocații ei au citat „Convenția de la Haga” din 1993, care se referă parțial la răpirea internațională a copiilor de către părinți, pentru a-și prezenta cazul.

În octombrie 2023, cele două vedete au ajuns la un acord de custodie temporară. Mai târziu în aceeași lună, Turner și Jonas au ales să se ocupe de termenii despărțirii lor în mod privat. La începutul acestui an, Turner a cerut unui judecător să respingă procesul de răpire a copiilor împotriva lui Jonas. Iar cei doi au de acum custodie comună.

Lăsând căsnicia lor în urmă, se pare că atât Turner, cât și Jonas își îndreaptă atenția către proiectele lor actuale. Turner joacă în prezent în serialul ITV1 „Joan”, unde o interpretează pe hoața de diamante Joan Hannington. Jonas este în prezent pe drum cu frații Nick Jonas și Kevin Jonas, ca parte a turneului lor mondial. Ei urmează să performeze în mai multe spectacole în Regatul Unit săptămâna aceasta.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton