Claudia Jessie face dezvăluiri inedite din culisele serialului „Bridgerton”: „Trebuie să recunosc că a fost ciudat”. Partea a doua din sezonul 3, de astăzi pe Netflix / Exclusiv

.

Partea a doua din sezonul 3 „Bridgerton” este de astăzi, 13 iunie, disponibilă pe Netflix. Cu această ocazie, actrița Claudia Jessie ne-a oferit un interviu cu detalii din culisele serialului-fenomen, aflat pentru a patra săptămână consecutivă în top 10 cele mai urmărite seriale de pe platforma de streaming. Totodată, împărtășim cu voi o ședință foto ale căror protagoniste au fost actrițele Claudia Jessie și Adjoa Andoh. Imaginile utopice au fost surprinse de fotograful Alexi Lubomirski, cel care a realizat fotografiile oficiale pentru logodna și nunta ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle.

Interviu cu actrița Claudia Jessie din serialul „Bridgerton”

Sezonul 3 „Bridgerton” a depășit toate așteptările datorită costumelor spectaculoase, decorurilor de poveste și, nu în ultimul rând, dramelor interpersonale care i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură în fața micilor ecrane. Desfășurarea de forțe a echipei de producție, alături de talentul actorilor, au adus proiectul Netflix la un cu totul alt nivel nu numai vizual, ci și în ceea ce privește intriga.

Despre schimbările prin care trece personajul ei, Eloise Bridgerton, actrița Claudia Jessie (34 de ani) ne-a făcut câteva dezvăluiri care ne-au oferit o cu totul altă pespectivă asupra călătoriei sale din acest nou sezon. Am vorbit cu ea despre ruptura dintre Eloise și Penelope Featherington, despre relația dintre ea și fratele ei, Colin Bridgerton, precum și despre neașteptata prietenie cu Cressida Cowper. Claudia Jessie ne-a oferit și câteva detalii despre prieteniile care s-au legat în spatele camerelor de filmat, între ea și actrițele Nicola Coughlan (37 de ani), Jess Madsen (32 de ani) și Hannah Dodd (29 de ani).

Citește și: Transformarea spectaculoasă a actriței Nicola Coughlan din sezonul 1 până în sezonul 3 „Bridgerton”. „Se descoperă pe ea.” Detalii exclusive din culisele serialului Netflix

Claudia Jessie și Adjoa Andoh, protagonistele unei ședințe foto utopice, realizată de fotograful Alexi Lubomirski

Eloise Bridgerton și Cressida Cowper, o prietenie neașteptată

Cum a fost să revii pentru al treilea sezon?

Revenirea pentru al treilea sezon a fost minunată. Ceea ce este grozav la acest serial este că i-am văzut pe Colin Bridgerton și Penelope Featherington crescând și am ajuns să îi îndrăgim, așa că de-abia așteptăm să ne întoarcem. Este întotdeauna o plăcere să vin aici, să revăd echipa și să îmi revăd colegii de platou. Mă consider tare norocoasă că s-a întâmplat din nou. Să dureze cât mai mult! 

Unde o lăsăm pe Eloise în sezonul al doilea și unde o găsim la începutul sezonului al treilea?

La sfârșitul sezonului trecut, Eloise pierduse cam totul, pe un tânăr de care era destul de interesată și pe cea mai bună prietenă, după o ceartă oribilă în urma căreia a aflat că Penelope era Lady Whistledown. Pentru ea, a fost o vară plină de căutări și introspecție, și, cumva, s-a apropiat de Cressida Cowper. Deși este o prietenie neașteptată, Cressida i-a fost realmente aproape în acea perioadă. Cum și-a pierdut cea mai bună prietenă și pe tânărul de care era interesată, Eloise este într-o perioadă de căutări, în care încearcă să afle cine este și ce își dorește.

Citește și: Explozii mari de pământ și o mulțime șerpi. Detalii exclusive din culisele filmului Netflix „Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici”. „Trebuia să fie real”

Cum o descrie actrița Claudia Jessie pe Eloise Bridgerton

La ce ne putem aștepta de la ea în acest sezon? Încotro ne îndreptăm?

În acest sezon, Eloise devine prietenă cu Cressida. Este o asociere neașteptată. Într-un fel, este bine pentru Eloise că a pierdut totul, pentru că deși vorbește foarte mult despre idealurile ei, nu le și transformă în realitate. Este dificil pentru ea, în societatea în care trăiește. Eloise, însă, nu acceptă această idee. Majoritatea am trecut prin această perioadă de suferință, căutări și întrebări în tinerețe. Acesta este punctul în care se află. Nu vorbește cu Penelope, are o nouă prietenă și încearcă să se adapteze. Vede că toată „lumea bună” se îndreaptă într-o anumită direcție și decide să li se alăture, să afle ce-i atrage într-acolo. Dar nu știu cât va dura toată povestea aceasta.

„Oamenii și-au format această părere despre Eloise, și anume că nu ar crede în dragoste”

Ce crezi că s-a întâmplat cu acea „aproape poveste de dragoste” a ei din sezonul trecut?

Oamenii și-au format această părere despre Eloise, și anume că nu ar crede în dragoste. Eu zic că este doar o iluzie, pentru că iubirea nu înseamnă neapărat un cuplu, poate fi vorba și de iubire pentru prieteni, familie și pentru cei din comunitatea ta. Ea este mai mult decât capabilă de așa ceva, iar experiența ei cu iz romantic a fost cu atât mai interesantă cu cât am avut ocazia de a vedea și perspectiva lui Eloise asupra ei.

Ideea nu este că Eloise nu ar fi capabilă de o astfel de relație, ci este vorba despre abordarea ei cât se poate de directă, în sensul că își exprimă pur și simplu interesul și vrea să afle dacă și celălalt este interesat. A fost minunat pentru ea să poată exprima deschis ce simte pentru cineva, în stilul ei caracteristic. Vedem asta în sezonul al treilea și să sperăm că nu se va opri aici. S-a mai întâlnit cu aceste sentimente, așa că știe că este posibil și că trebuie doar să își găsească un mod de viață care nu trebuie neapărat să se potrivească cu tiparul pe care îl vede la frații ei.

Citește și: Iubita lui Jason Momoa face furori în cel mai apreciat film Netflix. Pelicula pe care nu ai cum să o ratezi

Ce a învăța Claudia Jessie jucând rolul lui Eloise Bridgerton

Ce ne mai poți spune despre această prietenie foarte neașteptată cu Cressida Cowper? De unde această apropiere între ele și cum este această dinamică pentru Eloise?

Eloise și Cressida, cum să numim această nouă prietenie? Creloise? Sau poate Essida? Eloise a găsit bunătate și căldură în Cressida și, cum și-a pierdut cea mai bună prietenă, decide să încerce să se alăture debutantelor și să-și găsească un loc printre ele. Este o relație benefică pentru Cressida, pentru că Eloise vine dintr-un mediu cald, afectuos, dintr-o familie de vis, cu relații perfecte. Așadar, amândouă au de câștigat.

Eloise are nevoie de o prietenă și a găsit una în Cressida. În ceea ce mă privește, eu o cunosc pe Jess Madsen de când am început filmările la Bridgerton. Este una dintre cele mai plăcute relații profesionale de care am avut parte. A fost minunat să lucrez cu ea și sunt foarte recunoscătoare pentru această oportunitate. Este o colegă de platou extraordinară și îmi este tare dragă.

„Mi-a plăcut foarte mult să explorez diferitele laturi”

Ca actriță, cum a fost să interpretezi aceste schimbări ale personajului?

Mi-a plăcut foarte mult să explorez diferitele laturi ale lui Eloise. Ca actriță, nu mă gândesc niciodată că personajul meu nu ar face niciodată un anumit lucru, ci, mai degrabă, încerc să îmi dau seama cum ar face personajul un anumit lucru. Toți suntem capabili de tot felul de lucruri bune și mai puțin bune. Este firea umană. Este interesant pentru mine. A crescut, are nouăsprezece ani acum și acea perioadă din viață în care simți că îți fuge pământul de sub picioare este mereu interesat de jucat.

Claudia Jessie, bucuroasă să o vadă pe Nicola Coughlan în centrul atenției în acest sezon

La sfârșitul sezonului al doilea, a avut o confruntare virulentă cu Penelope. Cum este relația dintre ele în acest sezon și ce simte Eloise pentru ea?

Eu îi spun „cazul Peneloise”. Am zis că nu va spune nimic nimănui încă dinainte să fi citit scenariul sezonului. Nu aveam niciun dubiu, pentru că ea dorește să păstreze această prietenie și știe ce ar însemna o astfel de dezvăluire. E o cutie a Pandorei. Și cred că este în avantajul lui Eloise, pentru că poate că acest lucru o va ajuta să își coordoneze principiile morale și idealurile cu acțiunile ei. Cred că i-a fost destul de ușor să se ascundă în spatele misiunii de a descoperi identitatea lui Lady Whistledown. Nu se aștepta absolut deloc ca ea să fie Penelope, iar vestea a uluit-o.

Este un beneficiu pentru personajul ei, pentru că, acum că misiunea demascării lui Lady Whistleton a fost îndeplinită, va fi forțată să își trăiască viața, în loc să se rezume la a vorbi despre ea tot timpul. Este foarte amuzantă, inteligentă, sarcastică, are toate acele trăsături pe care le adorăm, dar trebuie să o vedem și acționând, altfel, vorbele goale vor sfârși prin a ne plictisi. Este interesant de văzut cum conflictul dintre ea și Penelope va fi catalizatorul evoluției sale. 

„Este foarte bizar să nu mai petrec la fel de mult timp cu Nicola ca în primul și al doilea sezon”

Cum a fost acest sezon pentru tine fără acea prietenie apropiată și tot acel timp pe care îl petreceai cu Nicola? 

Este foarte bizar să nu mai petrec la fel de mult timp cu Nicola ca în primul și al doilea sezon. Acum, ne intersectăm doar în fugă, dar a fost grozav să o privesc pe Nicola ocupând centrul scenei, alături de extraordinarul Luke Newton. Amândoi ne-au condus într-un fel minunat și sunt foarte mândră că am avut șansa de a le fi alături și de a face parte din această poveste, însă trebuie să recunosc că a fost ciudat.

Ce o motivează pe Eloise să păstreze secretă identitatea lui Lady Whistledown

Ce părere are Eloise despre ajutorul pe care Colin i-l oferă lui Penelope în a-și găsi un soț la începutul acestui sezon?

Eloise jonglează foarte mult între cei care știu și cei care nu știu, așa că o îngrozește ideea că va dezvălui ceva ce ar putea cauza probleme. În plus, o cam stânjenește situația. Și dacă nu s-ar fi certat cu Penelope, ideea că cei doi s-ar putea plăcea unul pe celălalt ar fi fost cam greu de digerat pentru ea. Acum, cu cearta dintre ele, fierbe de supărare și o deranjează libertățile pe care și le ia Penelope în toate privințele.

Ce ai spune că îi motivează decizia de a nu dezvălui secretul lui Penelope? Pe cine dorește să protejeze? Pe Colin sau pe Penelope? 

Pe de o parte, cred că o face pentru a o proteja pe Penelope și, pe de altă parte, nu vrea să îi frângă inima lui Colin. Ea a trecut deja prin această experiență și știe cât de tare l-ar înfuria adevărul pe Colin. O parte din ea nu vrea să renunțe la prietenia cu Penelope, chiar dacă s-au certat și nu cred că i se pare că ar avea vreun rost sau că ar fi în beneficiul cuiva să o demaște pe Penelope. Ea își dorește doar să treacă mai departe, să iasă învingătoare în viață într-un fel sau altul și să lase toată povestea asta în urmă. Ultimele ei cuvinte din sezonul trecut au fost: „Nu mai am ce discuta cu tine. Niciodată”. Este cât se poate de clar că, cel puțin deocamdată, nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu ea.

Care este obiectivul lui Eloise în sezonul 3 „Bridgerton”

Având în vedere că o cam ignoră pe Penelope, ce părere crezi că are Eloise despre noul ei stil?

Eloise nu prea ar avea argumente, dacă ar fi să judece faptul că Penelope adoptă stilul monden, că este interesată de piața mariajelor și de baluri. Și ea încearcă, la rândul ei, să se integreze. Este o scenă în care Penelope dansează, iar Eloise o privește cu jind, dar e prea orgolioasă să recunoască că îi lipsește prietenia dintre ele. Îi lipsesc iubirea, afecțiunea și chiar și energia lui Penelope, dar, în același timp, așa cum spuneam, încearcă și ea să găsească o cale de a face față acestei nebunii, în limitele impuse. 

Credeți că, în adâncul inimii, Eloise își dorește de fapt să găsească iubirea?

N-aș spune că aceasta este prioritatea ei. Nu spun că nu și-ar dori, ci doar că nu se gândește în mod conștient la acest lucru încă. Întâlnirea cu Theo a surprins-o cumva într-o perioadă în care încă respingea cu înverșunare sistemul acestor „ritualuri bizare”, cum numește ea dansurile și toate celelalte lucruri. Pe ea o interesează mai mult să își găsească un drum al ei și să aibă parte de o viață fericită. De aici obsesia pentru Lady Whistledown. I se pare incredibil că această femeie reușește să își câștige singură banii, că este independentă și că face ceea ce îi place. Nu putem spune că nu ar crede în iubire, doar că vrea să o găsească în felul ei.  

„Întreaga familie Bridgerton e pur și simplu dusă cu pluta”

În acest sezon, Hannah Dodd s-a alăturat distribuției în rolul Francescăi Bridgerton. Ce ne poți spune despre experiența de a avea un nou membru al familiei și care a fost contribuția ei la acest rol?

Recunosc că unul dintre lucrurile mele preferate este să întâmpin nou-veniții cu brațele deschise. Bănuiesc că entuziasmul meu este puțin copleșitor pentru ei. O ador pe Ruby Stokes și sunt absolut încântată de întreaga ei contribuție la familia noastră. Este o Bridgerton în adevăratul sens al cuvântului. Vă spun sincer că nu m-aș putea gândi la o persoană mai potrivită decât Hannah pentru acest rol. Este grijulie, muncitoare, manierată și își dorește foarte mult să facă treabă bună, și chiar face.

Se integrează perfect, pentru că întreaga familie Bridgerton e pur și simplu dusă cu pluta. Când avem scene importante, până la prânz suntem deja terminați din cauza entuziasmului și jocurilor dintre noi. Rolul i se potrivește mănușă, deși cred că nu i-a fost ușor deloc. În locul ei, eu aș fi avut niște emoții colosale. De fapt, încă mai am emoții înaintea filmărilor. Așa că îmi imaginez cum s-a simțit Hannah, dar a reușit să se stăpânească și pur și simplu o ador. Este minunată și sper ca toată lumea să se îndrăgostească de ea așa cum am făcut-o noi. 

„Îmi doresc ca lumea să îi vadă pe Luke Newton și Nicola Coughlan ca protagoniști ai acestui sezon”

Există vreo secvență din acest sezon pe care așteptați cu nerăbdare să o vadă fanii?

Este o scenă în care Penelope Featherington coboară niște trepte. Este o secvență minunată. Cred că a fost un moment important pentru personaj și pentru Nicola și de-abia aștept să o vadă și spectatorii. Scena este minunată, iar ea este superbă. De fapt, sinceră să fiu, îmi doresc ca lumea să îi vadă pe Luke Newton și Nicola Coughlan ca protagoniști ai acestui sezon. 

Foto: Alexi Lubomirski

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton