Cine este Ines de Ramon, noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât el

.

Brad Pitt (59 de ani) formează de mai multe luni un cuplu cu Ines de Ramon (30 de ani). Noua iubită a actorului este vice-președinta brandului de bijuterii Anita Ko, iar de curând a fost fotografiată purtând un colier inscripționat cu litera „B”.

Noua iubită a lui Brad Pitt a fost fotografiată zilele trecute plimbându-se prin Los Angeles într-o ținută all-black, accesorizată cu teniși albi, o geantă neagră, ochelari de soare și un colier din aur cu un medalion inscripționat cu litera „B”.

Noua iubită a lui Brad Pitt, fotografiată cu un colier inscripționat cu litera „B”

Brad Pitt și Ines de Ramon nu și-au confirmat încă relația, însă au fost fotografiați împreună la mai multe evenimente în ultimele luni. Prima oară au fost surprinși împreună în noiembrie 2022, la un concert Bono din Los Angeles, la care au participat alături de fostul supermodel Cindy Crawford și de soțul ei, Rande Gerber, precum și de actorul Sean Penn.

În decembrie 2022, cu o zi înaintea aniversării de 59 de ani a actorului, perechea a fost fotografiată cinând într-un restaurant din Los Angeles, alături de un grup de prieteni. „Brad și Ines au plecat împreună, cu mai multe pungi de cadouri. Actorul și-a pus brațele în jurul ei și a tras-o mai aproape de el”, a declarat o sursă pentru E! News, la acea vreme.

Citește și: Cum arată casa de vacanță a lui Brad Pitt. Valorează 20 milioane dolari și este un adevărat paradis

Citește și: Brad Pitt, dat în judecată pentru 350 milioane dolari. Actorul este acuzat de furt: „Copil răsfățat”

În februarie 2023, Daily Mail scria că relația dintre Brad Pitt și Ines de Ramon este din ce în ce mai serioasă. Un prieten apropiat al cuplului a declarat pentru publicație că Ines și Brad s-au apropiat unul de celălalt prin prisma divorțurilor lor. „Sunt destul de serioși. Ea i-a cunoscut aproape toți copiii”, mai declara sursa.

Brad Pitt s-a separat de fosta soție, Angelina Jolie, în 2016. Divorțul lor s-a finalizat trei ani mai târziu, în 2019. Fostul cuplu are împreună șase copii, trei adoptați – doi fii și o fiică, Maddox, Pax și Zahara – și trei biologici – două fiice și un fiu, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Cine este Ines de Ramon, noua iubită a lui Brad Pitt

Ines de Ramon este absolventă a Universității din Geneva, cu licență în administrarea afacerilor. Profilul ei de LinkedIn indică faptul că vorbește cinci limbi, cu franceză, engleză și spaniolă la o competență bilingvă sau nativă, iar germană și italiană la o competență profesională. Înainte de a lucra pentru brandul Anita Ko, din Los Angeles, Ines de Ramon a lucrat patru ani în departamentul de retail al companiei elvețiene de bijuterii De Grisogono.

Citește și: Ce mari s-au făcut gemenii fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt! Knox Leon, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

În septembrie 2022, Ines de Ramon și fostul soț, actorul Paul Wesley (41 de ani), din serialul „Jurnalele Vampirilor”, confirmau că s-au separat. Ines de Ramon și Paul Wesley au format un cuplu din 2018 până în 2022. S-au căsătorit în 2019 și s-au separat în toamna anului trecut, după trei ani de căsnicie. Paul a depus actele de divorț în februarie 2023.

Citește și: Ce mari s-au făcut gemenii fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt! Knox Leon, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

La rândul lui, Paul Wesley formează de mai multe luni un cuplu cu modelul Natalie Kuckenburg. Perechea și-a confirmat relația pe rețelele sociale, unde și-au urat „La mulți ani!” unul altuia vara aceasta. „La mulți ani, iubirea mea, la cât mai multe aventuri”, a scris actorul pe Instagram, de ziua Nataliei.

Foto: Profimedimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton