Cine este Hiromi Rollin, femeia care i-a făcut lui Alain Delon viața un coșmar. „Îl agresează, i-a maltratat câinele!”

.

În vara acestui an, cei trei copii ai actorului Alain Delon (87 de ani), Anthony, Alain-Fabien şi Anouchka Delon, au făcut o plângere împotriva lui Hiromi Rollin, cea cunoscută drept îngrijitoarea marelui actor, ea fiind acuzată de fapte de ”hărţuire morală, deturnarea corespondenţei şi maltratarea animalelor”.

Copiii actorului au denunțat „atitudinea denigratoare și agresivă” a lui Hiromi față de Alain Delon și spun, de asemenea, că aceasta se face vinovată de ”violenţe voite şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz şi hărţuire morală”.

„Îl agresează, i-a maltratat câinele!”

Hiromi Rollin, care locuiește cu Alain Delon și îl îngrijește pe actor din 2019, de când el a avut un accident vascular cerebral, a fost acuzată de copiii vedetei de denunțuri calomnioase, furt și violență. Potrivit unei declarații a procurorului din Montargis, o plângere a fost depusă împotriva ei de către toți cei trei copii ai lui Delo. Totul a ieșit la iveală după ce Rollin a fost expulzată din casa actorului din Douchy, Loiret.

Cine este Hiromi Rollin, femeia care i-a făcut lui Alain Delon viața un coșmar

Hiromi Rollin are 68 de ani și a avut o scurtă carieră în industria cinematografică, apărând în filme precum “Menage”, “Le retour” și “Adultere”. Deși este din Japonia, nu se știu multe detalii legate de familia ei.

L-a întâlnit pe legendarul actor prima oară în 1989, în timpul unei filmări unde ea era asistent de regie. Începând cu 2006, ei au început să locuiască împreună, în reședința actorului. În timpul unui interviu la TV5 World, din 2021, Delon a prezentat-o pe Hiromi Rollin drept „însoțitoarea sa din Japonia”.

El a spus: „În timpul convalescenței mele, am fost ajutat de o persoană, o iubită japoneză pe care o am, care a avut grijă de mine luni la rând.”

În plus, a fost văzută cu el participând la înmormântările lui Jean-Paul Belmondo la biserica Saint-Germain-des-Prés și la cinematograful Le Vox, pentru a participa la proiecția filmului lui David Lanzmann cu Delon.

Actorul ar fi fost agresat de Hiromi

Alte acuzații împotriva lui Rollin au fost făcute de familia lui Delon, despre ea spunându-se că „îl agresează pe actor, că i-a maltratat câinele și că a încercat să-i intercepteze e-mailurile și mesajele telefonice”, notează presa străină. Copiii lui Delon susțin că Rollin l-a înjosit și agresat pe acesta, ceea ce l-a determinat pe Anthony Delon să o acuze de violență împotriva unei persoane vulnerabile și de cruzime față de animale. Actorul însuși ar fi susținut acțiunea în justiție.

Citeşte şi: Alain Delon preferă să își eutanasieze câinele ca să moară împreună și refuză onoruri la înmormântare

Citeşte şi: Actrița Nathalie Delon a murit. Fosta soție a lui Alain Delon suferea de cancer

Citeşte şi: Ramona Bădescu, despre relația cu Alain Delon: „Mă uitam la el ca la un vis”

Citeşte şi: Alain Delon vrea să fie eutanasiat: „Mi se pare logic și natural!”

Anthony Delon a vorbit public despre nemulțumirile sale, contestând afirmațiile lui Rollin și acuzând-o că și-a inventat o viață. El a declarat că nu l-a văzut niciodată pe Rollin sărutându-i tatăl și a fost șocat când ea a spus că a avut o poveste de dragoste de 33 de ani cu Alain Delon.

Hiromi Rollin insistă că a menținut o relație de dragoste cu Alain Delon timp de 33 de ani, afirmație pe care Anthony Delon o neagă vehement.

Situația dintre actor și îngrijitoarea sa pare să fi escaladat până la un punct în care Delon i-a cerut lui Rollin să-și părăsească reședința. Copiii spun că Rollin a acționat agresiv față de tatăl lor, dar și față de alți membri ai familiei, încercând să-l izoleze și să-l influențeze.

UPDATE 20 august 2024: Actorul Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani, în data de 18 august. Citește ce se va întâmpla cu averea de 300 de milioane de dolari lăsată în urmă de actor.

Foto – Hepta, capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton