Cine este Gray Sorrenti, noua iubită a lui Romeo Beckham. Cuplul, fotografiat în ipostaze tandre în public

.

Romeo Beckham, fiul mijlociu al celebrilor Victoria și David Beckham, a făcut publică relația cu noua iubită, Gray Sorrenti. Cuplul a fost fotografiat în ipostaze tandre pe străzile din New York.

Romeo Beckham are o nouă iubită. Cine este Gray Sorrenti

Fostul jucător de fotbal Romeo Beckham (22 de ani) pare fericit și relaxat în fotografiile surprinse de paparazzi în New York. Romeo a fost surprins ținându-se de mână și sărutându-se cu noua iubită, Gray Sorrenti.

Gray Sorrenti este fiica renumitului fotograf Mario Sorrenti, celebru pentru că a fotografiat-o pe Kate Moss în reclamele Calvin Klein Obsession din anii ’90, precum și datorită ședințelor foto nud pentru revistele Vogue și Harper’s Bazaar.

Tânăra de 23 de ani a călcat pe urmele tatăl lui ei și a realizat, până la acest moment, ședințe foto cu celebrități de top precum Jennifer Aniston, Rihanna, Bella Hadid și Hailey Bieber. A lucrat și pentru branduri celebre, printre care Saint Laurent și Marc Jacobs.

În iulie 2022, Gray Sorrenti l-a fotografiat pe actualul iubit, Romeo Beckham, pentru Saint Laurent. Presa americană bănuiește că atunci s-au și cunoscut. La acea vreme însă, tânărul forma un cuplu cu Mia Regan, de care s-a despărțit acum aproximativ un an.

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă. Cât valorează cele 15 bijuterii primite de la David Beckham

De ce s-a despărțit Romeo Beckham de fosta iubită, Mia Regan

Romeo și Mia au format un cuplu din 2019 până la începutul anului acesta. „Mooch și cu mine ne-am despărțit după cinci ani de iubire. Încă mai avem multă iubire și respect unul pentru celălalt și încă păstrăm o prietenie puternică și așa va fi întotdeauna”, a scris Romeo în mediul online, la momentul despărțirii.

Aceeași atitudine a fost replicată și de Mia pe contul ei personal de Instagram. „Acesta este Ro, am crescut unul cu celălalt de la 16 ani!!! Dragostea ia diferite forme și căi pe măsură ce te maturizezi. Nu mai suntem împreună, dar avem multă iubire unul pentru celălalt. După cinci ani ne-am friendzoned (au revenit la statutul de doar prieteni – n.red.) reciproc hehe”, a scris tânăra în mediul online.

La câteva săptămâni după ce au anunțat că s-au despărțit, Romeo și Mia au fost fotografiați ținându-se de mână, creând confuzie. Recent însă, tânărul s-a afișat cu noua iubită, Gray Sorrenti.

Citește și: Victoria Beckham, într-o rochie transparentă la aniversarea de 50 de ani. Motivul pentru care nora ei, Nicola Peltz, n-a participat la eveniment

Romeo Beckham a renunțat la fotbal în favoarea modellingului

În ultimele luni, Romeo Beckham a trecut prin schimbări și în carieră, nu doar în viața de cuplu. Tânărul a decis că nu va reveni pe terenul de fotbal în echipa Brentford B, ci va călca pe urmele mamei, urmând o carieră în lumea modei.

Romeo este semnat la o agenție de modă, iar cel mai recent a defilat pentru Balenciaga la Săptămâna Modei de la Paris. Romeo este al doilea copil al celebrilor Victoria și David Beckham. Aceștia din urmă mai au doi fii, pe Brooklyn și Cruz, și o fiică, Harper.

Foto: Profimediaimage.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton