Cine e multimilionarul cu care Kate Middleton s-a iubit cât a fost despărțită de Prințul William

.

Kate Middleton și Prințul William trăiesc o poveste de dragoste incredibilă de mai bine de 20 de ani, dar au șocat lumea când s-au despărțit temporar în 2007, iar Kate a cunoscut un bărbat nou.

Cu mult înainte ca Prințul William și Kate Middleton să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, în nunta lor de basm de la Catedrala Sf. Paul, perechea s-a despărțit. Și părea că este destul de serioasă ruptura lor.

„Lui William i-a fost foarte greu să o înlocuiască pe Kate”

Cei doi s-au cunoscut în 2001 la prestigioasa Universitate St Andrew’s din Edinburgh la sfârşitul adolescenţei. Mai întâi au fost prieteni înainte de avea povestea de dragoste pe care o știm cu toții. Dar în aprilie 2007 au apărut zvonuri cum că relația dintre ei începuse să se răcească. Prințesa de Wales era gata să facă pasul cel mare, dar prințul William ar fi vrut să mai profite de tinerețe și libertate, așa că s-au despărțit.

Bineînțeles, în cele din urmă, s-au căsătorit în 2011, iar apoi au venit pe lume cei trei copii. Dar în timpul despărțirii lor, un alt bărbat i-a atras atenția lui Kate.

Deși au stat separați pentru puțin timp, Kate a profitat la maximum de libertatea ei și a dat curs unor întâlniri cu un alt bărbat. Se spune că Prințesa de Wales a ieșit cu Henry Ropner, un alt bărbat bogat și frumos a cărui familie deține o firmă de management de transport maritim în valoare de 33,7 milioane de lire sterline. Acest Henry era și un prieten de școală al Prințului William.

„Fără îndoială că lui William i-a fost foarte greu să o înlocuiască pe Kate. Trăiește într-o lume în care femeile sunt foarte impresionate de statutul lui. Și adesea se aruncă asupra lui doar pentru asta. Este destul de greu să găsești o fată care este la fel de frumoasă ca Kate și care să fie cu picioarele pe pământ” – a explicat jurnalistul Richard Compton Miller, citat de Mirror.

Citeşte şi: Dieta lui Kate Middleton. Cele două preparate care nu lipsesc de la micul dejun al Prințesei de Wales

Citeşte şi: 15 momente când Kate Middleton a purtat o tiară. Cele mai impresionante apariții ale Prințesei de Wales

Citeşte şi: Ce mănâncă, de fapt, Kate Middleton și Prințul William când sunt la Palat. Ducele are o rețetă specială de paste bolognese

Citeşte şi: Părinții lui Kate Middleton au renunțat la afaceri pentru a „nu-i păta reputația fiicei lor”

Kate Middleton: „Cred că la acea vreme nu eram foarte fericită”

“Au fost momente când s-a zvonit că se apropia și el de fete în cluburi, dar nu pare să se fi culcat niciodată cu ele, din câte știm noi. Trăim într-o lume a aventurilor și relațiilor pasagere și cred că William este foarte speriat de asta. Lucrul grozav la Kate este că are un comportament foarte” – a adăugat el.

Relația cu Ropner, care acum este într-un mariaj fericit cu Natasha Sinclair, a fost de scurtă durată, iar Wills și Kate și-au reluat relația în iunie 2007.

În 2010, Prințul William a spus despre scurta lor perioadă de despărțire: „Amândoi eram foarte tineri. Era la Universitate. Încă încercam foarte mult să ne găsim propriul drum. A fost doar un pic de pauză atunci, dar în cele din urmă totul a ieșit bine.”

Kate a adăugat: „Cred că la acea vreme nu eram foarte fericită, dar, de fapt, pauza aceea m-a făcut o persoană mai puternică”.

Foto – Hepta / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton