Cine a fost soția regretatului Tony Bennett. Între cei doi era o diferență de vârstă de 40 de ani

.

Tony Bennett a murit vineri, 21 iulie, la vârsta de 96 de ani. Celebrul cântăreț de pop și jazz, a cărui carieră s-a întins pe aproape șapte decenii, fusese diagnosticat cu boala Alzheimer.

Artistul, în al cărui palmares se numără 19 premii Grammy, a scris istorie cu piesele sale memorabile precum „The Way You Look Tonight”, „Body and Soul” sau „(I Left My Heart) In San Francisco”, iar de-a lungul carierei a impresionat publicul cu aparițiile memorabile în concerte alături de Frank Sinatra sau Aretha Franklin.

Cea care i-a fost alături în ultima parte a vieții a fost Susan Benedetto, născută Crow, o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el. Susan Benedetto este o fostă profesoară. Ea predat la Liceul de Muzică și Artă Fiorello H.

Văduva lui Tony Bennett a vorbit recent pentru People despre cum a fost viața alături de marele artist.

„Benedetto, numele lui de familie, pe care l-am primit când ne-am căsătorit, înseamnă „cel binecuvântat”, Și cu siguranță am fost binecuvântată să-l am pe Tony în viața mea”, a spus Susan, în vârstă de 56 de ani.

Benedetto s-a căsătorit cu cântărețul pe 21 iunie 2007 și a fost principala persoană care l-a îngrijit în lupta de șapte ani cu boala Alzheimer.

Citeşte şi: CoCo Lee, artista care și-a împrumutat vocea pentru Mulan, a murit la 48 de ani

Citeşte şi: Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani. Celebrul prezentator suferea de cancer

Citeşte şi: Harry Belafonte a murit. Cântărețul și actorul avea 96 de ani

Citeşte şi: Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani: „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

Benedetto a povestit despre momentele savuroase trăite împreună cu Tony, în timpul escapadelor în Italia.

„Tony picta toata ziua, iar apoi mâncam paste, care era felul lui preferat. Toată lumea știe că Tony avea o inimă mare, dar și un suflet minunat” – a precizat ea.

În declarație publică, Susan a transmis recunoștința „tuturor fanilor, prietenilor și colegilor lui Tony care i-au sărbătorit viața și umanitatea și și-au împărtășit dragostea față de el și față de moștenirea sa muzicală”.

„De la primele sale spectacole ca ospătar cântăreț în Queens, până la ultimele sale spectacole în 2021 la Radio City Music Hall, Tony a adorat să interpreteze melodiile pe care le-a iubit și să-i facă pe oameni fericiți. Și oricât de trist a fost astăzi pentru noi toți, vom găsi întotdeauna bucurie în moștenirea pe care Tony ne-a lăsat-o” – a transmis Susan, după moartea artistului.

Tony Bennett și Susan s-au întâlnit prima oară la unul dintre spectacolele lui. Ei au fost iubiți timp de 20 de ani, până să se căsătorească, în 2007.

Bennett a mai fost căsătorit de două ori. Cu Patricia Beech din 1952 până la despărțirea lor în 1965, divorțul fiind finalizat în 1971. Din prima căsnicie au rezultat doi copii, Danny (69 de ani) și Dae (68). În 1971 s-a căsătorit cu actrița Sandra Grant, de care s-a despărțit în 1983 și cu care mai făcut doi copii – Joanna (53 de ani) și Antonia (49 de ani).

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton