Christopher Walken, de nerecunoscut la aniversarea lui Robert DeNiro. Actorul are 80 de ani

.

Christopher Walken a avut o apariție publică rară în urmă cu câteva zile, la petrecerea de 80 de ani a lui Robert De Niro, din New York, unde au participat o mulțime de vedete.

Marele actor, și el în vârstă de 80 de ani, care a jucat alături de DeNiro în filmul „The Deer Hunter” din 1978, a  fost o prezență elegantă la petrecerea de la restaurantul Locanda Verde, alături de soția Georgianne, în vârstă de 79 de ani. Christopher și Georgianne sunt căsătoriți din 1969.

„Indiferent de personajul pe care îl interpretez, tot eu sunt”

Vedeta de la Sleepy Hollow a purtat un tricou negru, un blazer bleumarin, o pereche de pantaloni largi și adidași. Dar trecerea anilor și-a pus amprenta asupra actorului, care a ajuns aproape de nerecunoscut.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu marele actor.

Walken va fi văzut în continuare pe micile și marile ecrane în „Dune: Part Two”, iar în prezent îl interpretează pe Burt Goodman în serialul de televiziune “Severance”.

Walken și DeNiro sunt prieteni vechi și s-au reunit pe ecran în 2020 pentru o comedia „The War with Grandpa”. La petrecerea lui DeNiro au mai participat și alte mari figuri strălucitoare din showbiz, printre care Uma Thurman, Paul McCartney, Martin Scorsese, Alec Baldwin, George Lucas și Francis Ford Coppola.

Walken are o carieră de peste 55 de ani în lumea filmului. Într-un interviu mai vechi, pentru NY Times, actorul a dezvăluit că la începutul carierei a cochetat cu meditația. În primii lui ani de filmări, Christopher obișnuia să mediteze, așa cum făceau mai toți din anturajul lui, deși nu reușea mereu să se concentreze așa cum ar fi trebuit din cauza pisicii.

“În anii ’70, când eram tânăr și toată lumea medita, am trecut și eu prin faza mea Zen. Am încercat să meditez, dar mă puneam în poziție și respiram și apoi pisica mea intra în cameră și își trecea coada peste față. Și acesta avea să fie sfârșitul meditației mele. Nu am fost un bun meditator. Nu cred că sunt foarte Zen. În primul rând, nu sunt foarte sigur ce este Zen. Când oamenii vorbesc despre Zen — am citit cărțile: „Zen în arta tirului cu arcul”; „Zen și arta întreținerii motocicletelor.”

Există o carte foarte interesantă numită „The Still Point”, de William Johnston, publicat în 1970 și subtitrat „Reflecții despre Zen și misticismul creștin”. Am citit toate astea, dar așa cum am spus, de fiecare dată când mă gândesc serios la asta, pisica mea vine și își trece coada peste fața mea.” – a dezvășuit vedeta de la Hollywood.

Citeşte şi: Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump în direct la TV. Publicul a fost în delir

Citeşte şi: Jane Seymour, siluetă impecabilă în costum de baie la 70 de ani

Citeşte şi: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Citeşte şi: Tragedia care a lovit familia lui Robert De Niro. Actorul plânge pierderea nepotului de 19 ani

„Sunt, în esență, un interpret…”

Tot legat de cariera sa fulminantă, Walken dezvăluia, într-un alt interviu, că nu se pregătește foarte mult pentru rolurile care îi ies memorabile, ci mai degrabă reține replicile și se manifestă cât mai firesc, în conformitate cu natura personajului.

În 2012, actorul a punctat că nu a fost niciodată “în pielea personajului”.

„Indiferent de personajul pe care îl interpretez, tot eu sunt. Sunt singura persoană din viața mea la care mă pot referi”  – a dezvăluit el. El continuă să explice că sunt actori, dar sunt și interpreți. Actorul devine personajul, dar interpretul nu. „Sunt, în esență, un interpret… Asta știu. Este ceea ce fac.”

Singura pregătire a lui Walken este, practic, memorarea replicilor. Pentru a se pregăti pentru un rol, el stă în bucătărie, citește replicile și stabilește ce ritm funcționează pentru el. Și aici intervine prima lui dragoste – dansul. Și chiar și atunci când este puțin complicat, procesul rămâne același.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton