Christina Aguilera, apariție spectaculoasă, după ce a slăbit 18 kg. Artista s-a luptat mulți ani cu fluctuațiie de greutate

.

Christina Aguilera și-a etalat recent silueta incredibilă, după o slăbire spectaculoasă de circa 18 kilograme. În vârstă de 43 de ani, cântăreața și-a uimit fanii cu noul look, în timpul apariției la un show din Las Vegas.

Cu câțiva ani în urmă, ea declara că „ura să fie super slabă” și începuse să-și „adore fizicul mai plinuț”, după ce s-a îngrășat, notează Daily Mail. După ce ani la rând s-a luptat cu fluctuațiile de greutate, acum reușește să își mențină un fizic zvelt, de invidiat.

Christina Aguilera: „Îmi iubesc corpul!”

Artista și-a schimbat stilul de viață pentru a arăta așa, urmează diete sănătoase, echilibrate. Dar are și un regim riguros de exerciții fizice.

În 2008, când l-a adus pe lume pe fiul ei, Max, acum în vârstă de 15 ani, în 2008, Aguilera a pierdut  controlul asupra kilogramelor acumulte în timpul sarcinii.

Doi ani mai târziu, a început să slăbească pentru rolul din filmul Burlesque. Însă în același an a început din nou să se îngrașe în timp ce trecea printr-un divorț de Jordan Bratman.

Aguilera mai are un copil, o fiica Summer, în vârstă de nouă ani, cu logodnicul ei, Matthew Rutler, (38 de ani).

Citeşte şi: Christina Aguilera, în scuter medical la Disneyland. Ce problemă de sănătate are vedeta

Citeşte şi: Christina Aguilera se mândrește cu bustul său generos. Cum s-a pozat la piscină

Citeşte şi: Care este rutina de înfrumusețare a cântăreței Christina Aguilera. Cu ce pleacă mereu artista în turnee: „Sunt destul de strictă”

Citeşte şi: Christina Aguilera a slăbit spectaculos! Află dieta ei secretă!

După nașterea fiului ei, ea a reușit să scape de 40 de kilograme, limitându-și aportul de calorii la 1.600 și ‘urmând ținând Dieta Curcubeu. Ca parte a rutinei sale alimentare, ea are un regim bogat în vegetale și consumă fructe și legume viu colorate în fiecare zi.

De ceva timp, ea a renunțat la dietă și se concentrează acum pe hrana cât mai “curată” și neprocesată. Consumând mai multe alimente integrale, ea a observat că i-a scăzut pofta pentru dulciuri.

Pe lângă dieta echilibrată, Christinei îi place să rămână fie activă și are o rutină de antrenamente fizice care o ajută să se mențină în formă. Yoga, boxul, exercițiile cu gantere, precum și exercițiile cardio, fac parte din programul său de menținere, ea antrenându-se de două până la cinci ori pe săptămână.

Are un plan personalizat de exerciții pentru a maximiza arderea caloriilor

Pentru ajutor, ea a apelat la serviciile unui antrenorul de fitness celebru în lumea vedetelor, Tee Sorge. Acesta i-a făcut un plan personalizat de ridicare a greutăților și exerciții și cardio, pentru a maximiza arderea caloriilor și a-și menține formele.

În 2008, Sorge a dezvăluit pentru revista Glamour că s-a antrenat „până într-a opta lună de sarcină, iar apoi a reluat orele de exerciții la doar câteva luni după ce [fiul ei] Max s-a născut”.

În februarie 2012, Aguilera a dezvăluit pentru Marie Claire că este împăcată cu silueta ei. Și a învățat să nu mai plece urechea la criticele răutăcioșilor pentru că se simte bine în propria ei piele.

„Am trecut prin multe, bune și rele, am trecut prin minusuri. Am avut un parcurs prin tot ceea ce ține de această afacere (n.r. – nutriție/fitness).  Am fost ba prea slabă, ba prea mare. Am fost criticată indiferent de ce partea balanței mă aflam. Este un zgomot pe care acum îl blochez automat. Îmi iubesc corpul. Iubitul meu îmi iubește corpul. Fiul meu este sănătos și fericit, așa că asta este tot ceea ce contează pentru mine” – a declarat ea atunci.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton