Chrissy Teigen, imagine rară, superbă cu cei patru copii pe care îi are cu John Legend. „Foarte bucuroasă!”

.

Chrissy Teigen a postat în mediul online o fotografie adorabilă cu familia ei numeroasă și frumoasă. În vârstă de 38 de ani, modelul și soțul ei, cântărețul John Legend (43 de ani), au împreună patru copii.

Chrissy Teigen, imagine de colecție cu cei patru copii

Chrissy Teigen s-a folosit Instagram pentru a arăta tuturor ce familie frumoasă are. Teigen a postat o imagine în care apare pe canapea împreună cu cei patru copii – Esti, în vârstă de 18 luni, Luna, în vârstă de opt și Miles (6 ani) și Wren (1 an).

Fără machiaj și lăsând să i se vadă semnele de oboseală de pe chip, Chrissy a scris în descrirea fotografiei mesajul următor:

„Nici și Facetune nu poate repara acest aspect de oboseală, este prea adânc lol! Foarte bucuroasă că am vacanță cu familia după multe luni de muncă sălbatică.”

Într-o altă fotografie apare și John Legend cu un lego în fomră de pian pe care se pregătește să-l asambleze. Iar într-o alta , apare artistul cu Chrissy și doi dintre copii.

Deși călătoresc frecvent atât pentru muncă, cât și pentru distracție, John și Chrissy și-au stabilit obiectivul de a-și face în mod regulat timp și doar pentru ei doi.

Citeşte şi: Chrissy Teigen și-a întrebat fanii dacă se poate epila inghinal, cu ceară, în timpul sarcinii. Soția lui John Legend urmează să nască

Citeşte şi: Chrissy Teigen, fără sutien pe covorul roșu. Cum s-a îmbrăcat soția lui John Legend la cel mai recent eveniment

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Chrissy Teigen și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală

„Chrissy și cu mine ne-am angajat să facem ca o nopate pe lună să facem o escapadă doar noi, pentru a scăpa de copii”, a dezvăluit recent artistul.

Crissy Teigen și John Legend s-au întâlnit la filmările unui videoclip

În 2020, Legend a spus pentru Spotify că single-ul lui „All of Me” care a fost în fruntea topurilor sale este despre soția sa, cu care s-a căsătorit în 2013.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sunt atât de onorat să știu că am creat ceva care a însemnat atât de mult pentru atât de mulți oameni”, a spus el platformei de streaming.

„Am scris această melodie pentru a exprima ceea ce am simțit pentru femeia pe care o iubesc, când eram pe cale să ne legăm destinele pentru o viață întreagă. Dar adesea cele mai bune melodii sunt capabile să exprime ceva într-un mod atât personal, cât și universal. Sunt recunoscător să știu că iubitorii din întreaga lume s-au conectat cu acest cântec și au făcut din el ceva personal” – a încheiat el.

Teigen și Legend s-au cunoscut prima dată în septembrie 2006, în timp ce el filma un videoclip pentru Stereo, în care Teigen, atunci în vârstă de 20 de ani, joacă rolul celei care aeva să-i cadă cu tronc în povestea piesei.

„Am făcut videoclipul, am fost împreună aproximativ 12 ore”, a spus soția lui John Legend.

„Ne-am petrecut toată ziua împreună, eu în lenjerie intimă și el în costum complet. M-am dus să-mi iau rămas bun de la el, la hotel și nu ne-am luat niciodată rămas bun în noaptea aceea”, a încheiat ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton