Cher, primele declarații după ce a fost acuzată că a angajat patru bărbați să-i răpească fiul: „Faci orice pentru copiii tăi”

.

Cher a negat acuzațiile că ar fi angajat patru bărbați să-i răpească fiul, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel, anul trecut. Acuzațiile i-au fost aduse de nora ei, artista Marieangela King. Cher a vorbit despre dependența fiului ei.

Marieangela King a declarat că, în noiembrie 2022, patru bărbații l-au luat pe soțul ei din camera lor de hotel. Cuplul se afla acolo în încercarea de a-și salva căsnicia, după ce în anul precedent depuseseră actele de divorț.

Cher neagă că a angajat patru bărbați să-și răpească fiul dintr-un hotel din New York. „Acel zvon nu este adevărat”

Elijah Blue Allman este fiul cel mic al lui Cher, din al doilea mariaj al solistei cu Gregg Allman, care s-a stins din viață în 2017. Cher mai are un fiu, Chaz Bono, din prima căsnicie cu Sonny Bono, care s-a stins din viață în 1998. Elijah și soția lui, Marieangela King, s-au căsătorit în 2013 și nu au copii împreună.

În documentele depuse la tribunal ca parte a procedurilor de divorț, Marieangela King spune că ea și fiul lui Cher au petrecut 12 zile într-un hotel din New York în încercarea de „a-și salva căsnicia”. Dar „după aceste 12 zile petrecute împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru oameni au intrat în camera noastră și l-au înlăturat (pe Allman)”, susține nora lui Cher, într-o declarație depusă la tribunal în decembrie 2022.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit. Ce doi au șters orice urmă a relației lor

Citește și: Anunțul care bulversează! Will Smith s-a despărțit de Jada Pinkett în urmă cu șapte ani. Dezvăluiri fără perdea

Cher: „Sunt mamă, acesta este jobul meu, trebuie să încerc să-mi ajut copiii”

Cher a declarat că „acel zvon nu este adevărat” și a refuzat să facă declarații suplimentare cu privire la respectivul incident. Cu toate acestea, artista a vorbit despre dependența fiului ei, care s-ar afla într-o clinică de dezintoxicare din Pasadena, California, după ce s-a prăbușit pe trotuarul din fața hotelului în care era cazat cu soția lui.

„Nu sufăr de nicio problemă cu care nu se confruntă milioane de oameni în Statele Unite ale Americii. Sunt mamă, acesta este jobul meu – într-un fel sau altul – trebuie să încerc să-mi ajut copiii. Faci orice pentru copiii tăi. Chiar și când nu poți să-i ajuți, trebuie să încerci, pentru că acesta este rolul unei mame. Este vorba de fericire, chiar dacă uneori vine cu dureri de cap. De cele mai multe ori, când te gândești la ei, zâmbești și îi iubești. Și trebuie să încerci să fii acolo pentru ei”, a declarat Cher, pentru People.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton