Celine Dion spune că i s-au rupt coastele în timpul spamelor musculare puternice. Dezvăluiri șocante despre boala vedetei

.

Celine Dion a făcut noi precizări șocante legate de boala cu care se confruntă, spunând că a suferit spasme musculare atât de puternice încât i s-au rupt coastele în timpul crizelor. Artista suferă de sindromul persoanei rigide.

Celin Dion, dezvăluiri dureroase despre boala cu care se confruntă

Vorbind în primul ei interviu televizat după diagnosticare, pentru Hoda Kotb de pe NBC News, Celine Dion a spus: „Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că uneori, când este foarte grav…”

Gazda emisiunii Kotb a întrebat-o apoi dacă intensitatea spasmelor musculare poate cauza ruperea coastelor, iar cânteața a dat din cap în semn de confimrare.

Celine Dion a mai spus că atunci când are spasme musculare în zona gâtul, „este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele” și a explicat că poate vorbi doar pe o anunmită tonalitate în timp ce se confruntă cu spasmul.

Citeşte şi: Celine Dion, dezvăluiri despre lupta cu sindromul persoanei rigide: „Una dintre cele mai grele experiențe din viața mea”

Citeşte şi: Celine Dion, apariție spectaculoasă pe coperta revistei Vogue. Artista a fost fotografiată în ipostaze incendiare

Citeşte şi: Celine Dion a împlinit 56 de ani. 10 lucruri mai puțin știute despre celebra artistă

Citeşte şi: Cum arată fiul cel mare al lui Celine Dion. Rene Charles Angelil, apariție rară la brațul mamei sale

„Dar poate fi și în [zona] abdominală, în coloană vertebrală, în coaste”, a adăugat ea, descriind crampele la mâini: „Sunt crampe, dar mâinile rămân într-o poziție în care nu le poți debloca” – a adăugat.

Celine Dion și-a descoperit boala la 17 ani de la primele simptome

Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și incurabilă în 2022 și a fost nevoit să suspende spectacolele live. Ea a spus anterior că boala îi provoacă dificultăți când merge și nu îi permite să-și folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum s-a obișnuit, notează The Guardian.

Într-un interviu pentru Vogue France în aprilie, ea a spus că urmează terapie fizică și vocală de cinci ori pe săptămână. Celine Dion a recunoscut s-a confruntat cu sentimente de disperare, dar se străduiește să lucreze din nou pentru a-și continua cariera.

„La început mă întrebam: de ce eu? Cum sa întâmplat asta? Ce am facut? Asta e vina mea? Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești! Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă opresc și s-a terminat, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii mele și cânt pentru mine.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună cu putință. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! … Am această putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri” – a declarat artista.

Cu o altă ocazie, Celine a spus că a fost nevoie de 17 ani pentru a i se decoperi boala, după ce multă vreme s-a confruntat cu mai multe simprome ale bolii neurologice.

„S-ar putea să pară ciudat să spun asta, dar am fost fericită când mi s-a spus ce este. În sfârșit voi putea trăi cu această boală și nu voi mai suferi din cauza ei. Sper că acest lucru nu îi va speria pe oameni să caute un diagnostic și în schimb îi va alerta. Mi-a luat 17 ani să înțeleg ceea ce se întâmplă. Vă rog, nu așteptați atât de mult!

Mă luptam să o controlez. Am reușit să ajung foarte sus, dar apoi vocea mea era cuprinsă de niște spasme. Am făcut ce trebuie să faci în aceste zile: am mers să văd un doctor” – a spus ea pentru Vougue

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton