Celine Dion, dezvăluiri despre lupta cu sindromul persoanei rigide: „Una dintre cele mai grele experiențe din viața mea”

.

Celine Dion a declarat că este „hotărâtă” să revină pe scenă și să cânte din nou, pe fondul luptei cu sindromul persoanei rigide. Artista în vârstă de 55 de ani a vorbit deschis despre lupta ei cu această tulburare și a dezvăluit că este „una dintre cele mai grele experiențe” din viața ei.

Celine Dion, dezvăluiri despre lupta cu sindromul persoanei rigide

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Celine Dion a adus un omagiu copiilor ei și a profitat de ocazie pentru a le mulțumi prietenilor, familiei și fanilor ei pentru dragostea pe care i-o oferă.

Solista s-a fotografiat cu gemeneii ei, Eddy și Nelson, în vârstă de 13 ani, și cu fiul ei cel mare, Rene-Charles Angelil, în vârstă de 23 de ani, pentru a marca Ziua de conștientizare a sindromului persoanei rigide.

În mesajul care a însoțit imaginea, Celine Dion le-a spus celor 6.4 milioane de urmăritori ai săi: „Astăzi lumea recunoaște Ziua Internațională de Conștientizare a SPS”.

Citește și: Celine Dion, totul despre boala sa, într-un nou film: „Vreau să documentez această parte a vieții mele”

Citește și: Cum arată fiul cel mare al lui Celine Dion. Rene Charles Angelil, apariție rară la brațul mamei sale

„După cum mulți dintre voi știți, în toamna lui 2022, am fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide (SPS)”, a continuat ea.

„Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar sunt hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să trăiesc o viață cât mai normală”, a precizat artista.

„Sunt profund recunoascătoare pentru dragostea și sprijinul copiilor mei, familiei, echipei și vouă. Vreau să transmit încurajarea și sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume care au fost afectați de SPS. Vreau să știți că puteți să o faceți! O putem face! Cu dragoste, Celine”, și-a închieat cântăreața canadiană mesajul.

Artista, diagnosticată cu o boală neurologică rară

În decembrie 2022, Celine a dezvăluit că a fost diagnosticată cu această boală neurologică rară într-un videoclip emoționant.

Sindromul persoanei rigide (SPS) este o afecțiune degenerativă care provoacă încordarea și spasmul incontrolabil al mușchilor.

Citește și: David Guetta a devenit tată la 56 de ani. Ce nume neobișnuit a ales pentru fiul său și al actriței Jessica Ledon

Citește și: Cum arăta casa modelului Cara Delevingne. Spectaculoasa vilă a fost distrusă de incendiu / Foto

Această lasă persoanele diagnosticate ca pe „statui umane, deoarece blochează progresiv corpul”, iar pacienții nu mai pot merge sau vorbi.

Nu există un remediu pentru SPS, dar există modalități de a încetini simptomele, lucruri pe care Celine Dion a dezvăluit că le explorează.

După ce s-a luptat cu boala în culise, artista și-a făcut prima apariție publică în aproape trei ani în noiembrie anul trecut, când a participat la un meci de hochei pe gheață împreună cu cei trei fii ai săi.

Luna trecută, în februarie, cântăreața a făcut o apariție surpriză la cea de-a 66-a ediție anuală a Premiilor Grammy pentru a prezenta albumul anului lui Taylor Swift.

La acea vreme, o sursă a declarat pentru Page Six că Dion a vrut să arate că sindromul persoanei rigide „nu este o condamnare la moarte”

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Celine Dion

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton