Celine Dion, apariție spectaculoasă pe coperta revistei Vogue. Artista a fost fotografiată în ipostaze incendiare

.

Ce apariție senzațională! După o lungă perioadă de absență cauzată de problemele grave de sănătate cu care se confruntă, Celine Dion revine în forță direct pe coperta prestigioasei Vogue France, pentru numărul de mai.

Celine Dion, diagnosticată cu o boală cruntă, ce nu are leac

În vârstă de 56 de ani, artista a fost diagnosticată în 2022 cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune ereditară rară ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. Din păcate, nu există tratament pentru această boală, dar sunt anumite proceduri medicale ce pot ameliora simpromele, contribuind la încetinirea progresiei bolii. Afecțiunea este foarte dureroasă și limitează mobilitatea corpului.

“Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepata toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, o membră a familiei artistei, potrivit presei internaționale.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum a apărut Celine Dion pe coperta revistei Vougue

Celine Dion a apărut pe coperta ediției de mai revistei Vogue France într-o ipostază provocatoare, într-o cămașă descheiată, pe sub care nu a mai purtat nimc altceva și o pereche de pantaloni scurți albi.

„Sunt onorată să fac o ședință foto pentru Vogue Franța. Sunt foarte mândră că, la 55 de ani, mi s-a cerut să-mi dezvălui frumusețea. Dar ce este frumusețea? Frumusețea ești tu, sunt eu, este ceea ce este în interior, sunt visele noastre, este astăzi. Astăzi, sunt o femeie care se simte puternică și pozitivă în ceea ce privește viitorul. Încă o nouă zi!” – a declarat artista pentru celebra revistă.

Citeşte şi: Oana Radu, tratată de medicul lui Celine Dion şi al lui Al Pacino pentru chisturile pe corzile vocale. Verdictul primit

Citeşte şi: Celine Dion, dezvăluiri despre lupta cu sindromul persoanei rigide: „Una dintre cele mai grele experiențe din viața mea”

Citeşte şi: Celine Dion nu a mai fost inclusă în lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți. Decizia a stârnit indignare

Citeşte şi: 5 vedete care au primit diagnostice grave în 2022. Bruce Willis și Celine Dion, printre ele

Cum este viața artistei în lupta cu boala

Într-un interviu emoționant apărut în publicație, Celine Dion a vorbit despre starea sa de sănătate și despre încercărcările la care a fost supusă. Întrebată cum se simte acum, cântăreața a spus: “Răspunsul este simplu. Dar este multă muncă la mijloc. O iau ușor în fiecare zi.”

Artista a explicat apoi că nu a învins boala și că nu o va putea face niciodată, dar încă mai speră ca „un miracol” să se întâmple.

„Nu am învins boala, este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu acum, cu sindromul persoanei rigide. Cinci zile pe săptămână fac terapie atletică, fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, degetele de la mâini, cânt, lucrez vocea… Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum și să nu mă mai întreb de ce. La început mă întrebam: de ce eu? Cum sa întâmplat asta? Ce am făcut? Asta e din vina mea? Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!

Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă opresc și s-a terminat, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii mele și cânt pentru mine. Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cât mai bine cu putință. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!” – a spus superstarul.

Celine Dion se simte norocoasă că primește ajutorul unor medici bun

Apooi a adăugat că primește mult suport și ajutor din partea fanilor.

„Mai presus de toate (n.r. – o ajută să treacă mai ușor prin aceste momente grele), dragostea familiei mele și a copiilor mei, dragostea fanilor și sprijinul echipei mele. Persoanele care suferă de singromul persoanei rigide s-ar putea să nu fie suficient de norocoase sau să aibă mijloacele necesare pentru a avea medici buni și tratamente bune.

Eu am acele mijloace, iar acesta este un cadou. Mai mult, am această forță în mine. Știu că nimic nu mă va opri”– a adăugat Celine Dion.

Foto – Profimedia / Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton