Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle de Valentine’s Day. Cuplul va sărbători în mod atipic Ziua Îndrăgostiților

.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor sărbători Ziua Îndrăgostiților într-un mod foarte romantic.

Ducii de Sussex vor pleca în Canada, potrivit presei internaționale, într-o tabără sportivă.

Cuplul va sărbători în mod atipic Ziua Îndrăgostiților

Ducele și ducesa de Sussex vor marca ziua oficială a dragostei printr-o escapadă în Vancouver și Whistler, unde se vor alătura membrilor Taberei de Antrenament de Iarnă.

Tabăra de evenimente One Year to Go, organizată pe o perioadă de trei zile în această lună, oferă membrilor comunității internaționale Invictus o oportunitate de a se antrena înainte de Jocurile Invictus de anul viitor.

Potrivit revistei Hello!, Harry și Markle, care au trăit o vreme în Canada după ce au părăsit Palatul Buckingham în 2020, vor sărbători Ziua Îndrăgostiților într-un peisaj pitoresc înzăpezit.

Jocurile Invictus din 2025 vor avea loc în Canada în perioada 8 – 16 februarie, la 18 luni după evenimentul din 2023 desfășurat în Germania.

Harry și Meghan vor să îi ia și pe cei mici în Canada

La jocurile de anul trecut, Meghan Markle a dat de înțeles că își vor lua și copiii cu ei, pe prințul Archie și pe prințesa Lilibet, la următorul eveniment.

În timp ce și-a cerut scuze că a ratat ceremonia de deschidere, dezvăluind că a petrecut puțin mai mult timp în Los Angeles cu copiii ei, Meghan a spus: „Sunt foarte mândră că fac parte din această familie Invictus cu voi toți. Suntem recunoscători că sunteți toți aici… Acasă sunt atât de mulți oameni care vă sprijină pe toți, chiar dacă nu pot fi aici cu voi.

Distracție plăcută! Abia așteptăm să aducem și copiii, astfel încât să poată experimenta cât de minunat este totul. Vă mulțumim foarte mult.”

Lansarea Jocurilor Invictus din 2014, un eveniment memorabil

Bunul prieten al lui Harry și directorul Invictus Games Foundation, David Wiseman, a povestit pentru Hello! cum ducii de Sussex au fost impresionați după ce au participat la Jocurile Războinicilor, un eveniment cu sediul în SUA pentru personalul de serviciu și veteranii de război răniți, în mai 2013. Harry a luat atunci decizia îndrăzneață de a avea propriul eveniment în anul următor.

Citeşte şi: Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

Citeşte şi: Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles. De ce nu mai vrea Meghan Markle „să pună piciorul” în Anglia

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

Citeşte şi: Meghan Markle, de nerecunoscut pe străzile din California. În colanți și o bluză simplă, soția Prințului Harry a slăbit îngrijorător de mult

David a explicat: „A doua zi, stăteam într-un hotel din Colorado, reflectând la ceea ce tocmai văzusem. Stăteam la micul dejun, nu era o întâlnire sau ceva de genul acesta, iar Harry a spus: Uite, acest lucru este absolut genial, ceea ce am văzut aici este absolut genial. Ceea ce trebuie să facem este să internaționalizăm asta. Trebuie să invităm aliați și națiuni din întreaga lume, vom face totul în Parcul Olimpic Queen Elizabeth, trebuie să fie pe BBC, va fi masiv, vom avea un concert de închidere. Nu ne-am dat seama de intervalul de timp pe care îl avea în minte.”

La lansarea Jocurilor Invictus din 2014 au participat nouă națiuni, Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, atunci în calitate de delegat al SUA, iar Foo Fighters au cântat la concertul de închidere.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton