Ce o ajută pe Christina Applegate în lupta cu scleroza multiplă: „Știu că sună foarte deprimant”. Actrița a fost diagnosticată în 2021

.

Christina Applegate a dezvăluit ce o ajută în lupta cu scleroza multiplă, afecțiune cu care a fost diagnosticată în anul 2021.

Ce o ajută pe Christina Applegate în lupta cu scleroza multiplă

Scleroza multiplă este o boală autoimună, în care sistemul imunitar atacă în mod eronat propriul organism. Persoanele afectate nu se vindecă, însă pot ține simptomele bolii sub control, dacă urmează tratamentul corect.

Protagonista din serialul Netflix „Dead to Me” a dezvăluit modul neașteptat în care a reușit să facă față sclerozei multiple, cu care a fost diagnosticată în 2021. „Reality show-urile mi se par foarte utile”, a spus Christina Applegate, în emisiunea lui James Corden, „This Life of Mine…”. „Asta e suficient pentru mine.”

Atracția ei pentru universul televiziunii de tip reality nu mai este un secret pe care încearcă să îl ascundă. „Oricine mă cunoaște știe că în camera mea reality show-urile rulează 24/7”, a continuat actrița în vârstă de 52 de ani. „Nu ies din camera mea foarte des. Știu că sună foarte deprimant, dar am nevoie de odihnă uneori. Da, reality show-urile”, a adăugat.

Christina Applegate nu face diferențe între reality show-uri, ci le apreciază în mod egal pe toate. „Toate. Mă uit la orice. Vanderpump Rules, Below Deck, Real Housewifes, chiar și Kitchen Nightmares cu Gordon Ramsay. Mă uit la câte nouă sezoane în două zile“, a mai povestit actrița.

Citește și: Fiica actriței Christina Applegate, diagnosticată cu o boală rară: „Devin foarte amețită și simt că o să leșin”. Ce este POTS

„Fac mereu glume pentru că, dacă nu fac asta, simt că mă sufoc”

„Îmi place să văd imperfecțiunea oamenilor reali, sincer”, a explicat. „La modul wow, acei oameni există. Îmi place asta. De aceea îmi place televiziunea de tip reality. Mă înspăimântă faptul că umblă pe acest pământ comportându-se așa”, a completat.

Nu este prima oară când actrița din serialul „Familia Bundy” vorbește deschis despre lupta ei cu SM. În trecut, Christina a mărturisit că umorul o ajută în această călătorie dureroasă.

„Fac mereu glume pentru că, dacă nu fac asta, simt că mă sufoc”, a spus Christina Applegate în martie 2024, în podcastul „Armchair Expert” al actorului Dax Shepard. „Aș fi terminată”, a explicat. Și în mod clar nu plănuiește să termine nimic!

După ce a fost întâmpinată cu ropote de aplauze la Premiile Emmy 2023, actrița a glumit: „Mă faceți de rușine pe mine și dizabilitatea, prin faptul că vă ridicați în picioare”.

Foto: Profimediaimages.ro; Capturi Instagram/@j_corden

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton