Ce nume atipice a ales Hilary Swank pentru gemenii ei. Actrița a devenit mamă la 48 de ani

.

Hilary Swank a dezvăluit numele gemenilor ei pe rețelele de socializare, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Vedeta din „Million Dollar Baby”, care a devenit mama de gemeni anul trecut, când fiul și fiica sa au venit pe lume, a făcut o postare drăgălașă pagina personal de Instagram, anunțând acolo ce nume a a ales împreună cu soțul ei, Philip Schneider, pentru micuți.

Hilary Swank: „Cine mai are copii care cred că nisipul este comestibil?”

Superstarul de la Hollywood a publicat o poză cu gemenii pe plajă, stand cu spatele la camera, iar pe nisipul din spatele lor a scris cu pietricele numele micuților – „Aya” și „Ohm”.

„Am o săptămână încărcată de talk-show-uri în care voi vorbi despre noul meu film și despre un parteneriat distractive. Dar m-am gândit că este o zi perfectă să împărtășesc pentru prima oară cu voi numele micilor mele iubiri ” a transmis Swank, în vârstă de 49 de ani.

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților. P.S. Cine mai are copii care cred că nisipul este comestibil?” – a încheiat actrița, într-o manieră amuzantă.

Fiica lui Swank, Aya, a fost îmbrăcată într-un costum roz cu imprimeu cu căpșune și pe cap avea o pălărie mare, albă de soare, în timp ce băiețelul ei purta un costumaș albastru cu peștișori. 

Citeşte şi: Zici că sunt surori! Fiica lui Tom Cruise seamănă izbitor cu mama ei, Katie Holmes. Suri împlinește 18 ani în primăvară

Citeşte şi: Pippa Middleton, siluetă atletică în costum de baie. Sora lui Kate Middleton are trei copii. Cum se menține / Galerie foto

Citeşte şi: George și Amal Clooney s-au mutat în sudul Franței. Imagini cu fabulosul conac achiziționat de cei doi

Citeşte şi: Ce cadou neobișnuit a primit David Beckham de Ziua Îndrăgostiților. Victoria și-a uimit soțul cu ideea ei

Actrița a devenit pentru prima oară mamă în primăvara anului trecut, la 48 de ani.

„P.S. Actrița „Vă iubesc. Nu a fost ușor. Dar a meritat. Paște Fericit! Postând din incredibilul Rai” a anunțat Hilary, în aprilie 2023, după ce a născut, fără să precizeze ziua în care a devenit mama pentru prima data. 

“Este ceva ce așteptam de foarte mult timp. Voi fi mamă!”

Câștigătoarea unui premiu Oscar își dorea forte mult copii, iar vestea că va avea gemeni a venit ca o binecuvântare pentru ea.

“Este ceva ce așteptam de foarte mult timp. Voi fi mamă. Voi fi mamă și nu doar pentru unul, ci pentru doi copii. Nu îmi vine să cred. Este foarte bine să pot vorbi despre asta și să împărtășesc vestea cu voi. Este o binecuvântare. Este un adevărat miracol. Este incredibil” – a dezvăluit superstarul, la sfârșitul lui 2022.

„S-a întâmplat… visul meu a devenit realitate”

Hilary Swank și antreprenorul Philip Schneider (46 de ani) sunt căsătoriți din 2018, după doi ani de relație. Chiar dacă întâlnirea lor a fost una aranjată, Hilary și Philip s-au plăcut de cum s-au văzut.

„S-a întâmplat… visul meu a devenit realitate. M-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele în mijlocul unei poieni încântătoare, înconjuraţi de toţi cei dragi” – a declarat actrița, la scurt timp după căsătorie.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton