Ce mare și frumoasă s-a făcut Suri Holmes! La 18 ani, fata actorilor Tom Cruise și Katie Holmes nu vrea să mai audă de tatăl ei

.

Suri Holmes, fata actorilor Tom Cruise (61 de ani) și Katie Holmes (45 de ani), a împlinit 18 ani pe 18 aprilie. Tânăra și-a serbat ziua de naștere fără tatăl său celebru, care a fost exclus din viața ei în urmă cu mulți ani, după ce a devenit adeptul scientologiei.

Suri Holmes este de acum majoră și nu va mai primi pensie alimentară

Fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, Suri, și-a petrecut ultimii 12 ani trăind în umbra speculațiilor cu privire la relația distantă cu faimosul ei tată. Și pe măsură ce face primii pași spre maturitate, începe să fie pregătită pentru a răspunde odată pentru totdeauna la întrebarea despre viitorul ei cu vedeta din „Top Gun”.

La vârsta de 18 ani, Suri este, în mod oficial un adult capabil să ia propriile decizii. Dar, în timp ce surse apropiate adolescentei spun că încă se mai gândește la opțiunile pe care le are în ceea ce privește viitoarea ei carieră, este foarte hotărâtă cu privire la un lucru: „Tom nu există pentru ea”.

Ziua de naștere a lui Suri astăzi va rupe oficial toate legăturile rămase cu Tom în acte. Acum că are 18 ani, starul Top Gun nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, o sumă care se ridica la 400.000 de dolari pe an.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Katie Holmes, apariție surprinzătoare într-o ținută transparentă la New York Fashion Week. Cum s-au îmbrăcat celelalte vedete

Citeşte şi: Tom Cruise s-a despărțit de Elsina Khayrova, după ce fostul model i-a prezentat copiii. „Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni!”

Citeşte şi: Katie Holmes și iubitul ei, Emilio Vitolo Jr., s-au despărțit

Citeşte şi: Tom Cruise, avertizat de fostul soț al rusoaicei cu care ar avea o idilă. „Să țină ochii larg deschiși!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Suri Holmes nu vrea să mai audă de tatăl ei celebru

Apropiații spun că tânăra nu dorește să aibă niciun fel de legătură cu tatăl ei.

„Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei, chiar dacă acum are 18 ani. Și dacă ar suna-o, ea nu ar răspunde!”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com. „El nu există pentru Katie sau Suri, iar fiica lui nu vrea să se bazeze pe el pentru nimic. Ea simte că are un singur părinte și acesta este mama ei” – a continuat sursa.

Katie Holmes și fiica ei care îi seamănă izbitor sunt adesea fotografiate împreună în orașul lor natal, New York și par mereu foarte fericite una în compania alteia. Katie vorbește adesea despre legătura strânsă pe care o are cu fiica ei și se declară fericită pentru că are ocazia să o vadă cum crește. „Mă simt binecuvântată să am o fiică specială. A fi mama ei este cel mai mare dar și un adevărat privilegiu” – a spus ea, acum ceva timp.

Suri Holmes nu vrea să devină actriță

Dar, deși Suri a moștenit multe de la mama ei – pasiunea pentru modă, creativitatea și un simț estetic deazvoltat- , ea nu are de gând să calce pe urmele lui Katie în ceea ce privește o cariera.

Suri nu dorește să meargă pe calea pe care atât de mulți copii ai supertarurilor de la Hollywood au parcurs-o, făcându-și propria carieră pe marele sau pe micul ecran. Fiica lui Tom Cruise ăși dorește o viață cât mai simplă departe de lumina reflectoarelor și de atenția publicului.

Potrivit apropiaților, Suri și-ar dori o carieră în modă și va urma o facultate în New york, pentru a fi mereu aproape de mama sa. Dar cu toat că încă nu are un plan concret cu privire la viitorul ei, un lucru este cert – Tom Cruise nu va face parte din viața ei.

Katie Holmes și Tom Cruise au fost căsătoriți timp de șase ani, între 2006 și 2012. Suri a venit pe lume pe 18 aprilie 2006.


Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton