Ce intervenții estetice are actrița Margot Robbie, protagonista din „Barbie”, cel mai așteptat film al verii

.

Numele lui Margot Robbie se află pe buzele tuturor de la începutul anului 2023. Actrița în vârstă de 33 de ani este protagonista celui mai anticipat film al verii, „Barbie”, iar frumusețea ei de necontestat i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă și la ce intervenții estetice a apelat.

Având în vedere statutul ei profesional și financiar, Margot Robbie își poate permite orice în materie de beauty. De la cele mai eficiente produse și tratamente de îngrijire a pielii, până la cei mai buni make-up artiști și medici esteticieni.

Ce intervenții estetice are actrița Margot Robbie, protagonista din „Barbie”, filmul verii

Trăim o perioadă în care intervențiile estetice sunt din ce în ce mai accesibile și, implicit, mai frecvente în rândul persoanelor care lucrează în fața camerelor de filmat și fotografiat, dar nu numai. În mod firesc, oamenii se întreabă dacă persoanele pe care le admiră au sau nu intervenții estetice.

În lunile care au precedat lansarea filmului „Barbie”, mai mulți medici esteticieni au analizat chipul lui Margot Robbie și au spus la ce intervenții estetice cred ei că a apelat actrița de-a lungul carierei sale de peste 15 ani.

Citește și: Margot Robbie, la premierele filmului „Barbie”. Actrița a recreat cele mai cunoscute ținute ale celebrei păpuși

Blefaroplastie inferioară

Medicul estetician Anthony Youn crede că Margot Robbie a suferit prima intervenție estetică între 18 și 20 de ani, respectiv o blefaroplastie inferioară, pentru a diminua aspectul cearcănelor sale. „Este o operație foarte simplă, pe care o realizez foarte des. Se face o incizie în pleoapa inferioară și se elimină grăsimea de sub. Durează în jur de o oră și pacienții se vindecă, de regulă, foarte repede. Este, însă, o operație neobișnuită pentru cineva de doar 18 ani”, a explicat.

Citește și: Rusoaica Anastasyia Prichinina este sosia actriței Margot Robbie

Injecții cu acid hialuronic

În 2011, la 21 ani, Youn susține că Margot Robbie a optat pentru injecții cu acid hialuronic în obraji, buze și, posibil, bărbie. „La 23 de ani arăta fantastic, pare că a renunțat la injecții, arătând mult mai naturală, pentru ca între 2013 și 2014 să le reia din nou, dar subtil”, mai spune medicul. Youn mai crede și că ajustările la care a apelat Margot Robbie au fost minime și de bun gust și se îndoiește că actrița ar avea botox.

Citește și: John Cena, transformare spectaculoasă pentru filmul „Barbie”. „Am fost pur și simplu dat pe spate de acest concept”

Alte speculații

Într-unul dintre interviurile din turneul de promovare a filmului „Barbie”, Margot are riduri de expresie naturale, lucru imposibil pentru o persoană cu botox injectat în frunte. Multe persoane cred că actrița a apelat, pe lângă botox, și la o remodelare a nasului și la un lifting facial non chirurgical, cu fire, intervenții care Youn nu este 100% convins că s-au petrecut.

Citește și: Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani. Imaginea sexy cu care a sărbătorit

Cum a început cariera lui Margot Robbie

Margot Robbie și-a început cariera în actorie în timpul liceului, în două thrillere independente, „Vigilante” și „I.C.U.”, lansate ani mai târziu. Și-a făcut debutul în televiziune în 2008, într-un rol episodic în drama „City Homicide”. A urmat apoi un arc de două episoade în serialul pentru copii „The Elephant Princess”, în care a jucat alături de actorul Liam Hemsworth. În iunie 2008 a fost distribuită în rolul Donnei Freedman în serialul „Neighbours”, în care a jucat timp de 3 ani.

În 2011 s-a mutat la Los Angeles, primul rol obținut fiind unul de însoțitoare de zbor, în drama ABC „Pan Am”. A continuat cu un rol în comedia romantică „Despre timp”, iar în iunie 2013 a apărut în filmul „Lupul de pe Wall Street”, un succes la box-office, cu 5 nominalizări la premiile Oscar.

Foto: Instagram; Captură YouTube; Hepta.ro; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton