Ce face Kanye West în mașină când Bianca Censori se află la volan. Cei doi au fost fotografiați pe străzile din Los Angeles

.

Bianca Censori (29 de ani) și Kanye West (46 de ani) au fost surprinși de paparazzi ieșind să ia cina în oraș în urmă cu câteva zile. Cei doi au plecat de la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles cu Porsche-ul Biancăi pe care l-a condus personal, în timp ce în dreapta se afla rapperul.

Ce face Kanye West când Bianca Censori se află la volan

Bianca Censori s-a îmbrăcat, din nou, extrem de sumar pentru ieșirea în oraș, optând pentru o pereche de boxeri bej și un top transparent gri. Kanye West a mers pe o ținută deschisă la culoare, mai exact un trening alb.

În timp ce modelul australian conducea, rapperul fotografia și filma paparazzi care erau cu toate aparatele foto pe celebrul și controversatul cuplu.

Această apariție a lor vine după întoarcerea Biancăi din Australia, unde a fost săptămâna trecută să-și viziteze familia. Soția lui Kanye West s-a dus singură să-și vadă părinții, în timp ce rapperul a rămas în Los Angeles pentru a merge să vizioneze debutul actorices al fiicei, North West.

Bianca Censori a primit un Porsche de la Kanye West în primăvară

Porsche-ul în care au fost recent văzuți cei doi a fost achiziționat la sfârșitul lunii martie. Kanye a fost a tunci cu soția sa la un dealer auto pentru a-i lua un bolid de lux nou, estimat undeva la 120.000 de dolari. Câteva zile mai târziu, Binaca Censori a fost văzută în preajma unui camion care tracta Porsche-ul, ce părea să nu mai funcționeze corect.

Citeşte şi: Bianca Censori, în oraș cu părinții ei, fără Kanye West, într-o ținută atipică. Ce au observat cei care au văzut-o

Citeşte şi: Cum au apărut Bianca Censori și Kanye West la dealer-ul auto pentru a-și cumpăra un Porche. „Este ceva în neregulă cu amândoi!”

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, apariție excentrică într-un restaurant de cartier. Cum au fost fotografiați de cei din local

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Bianca și Kanye, un cuplu extrem de controversat în lumea mondenă

Bianca și Kanye s-au căsătorit la sfârșitul lui 2022, iar de atunci au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional. Stilul vstimentar al Biancăi este considerat mult prea provocator, iar despre rapper se spune că și-ar manipula și influența negativ soția.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a dezvăluit o sursă apropiată familiei Biancăi, acum câteva luni.

S-a mai vehiculat, de asemenea, că rapperul i-ar fi interzis soției să mai folosească rețelel de socialziare tot din gelozie și posesivitate.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control” – a spus aceeași sursă amintită mai sus.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton