Ce casă modestă are Drew Barrymore! „E posibil să locuiești așa?” Fanii, șocați de cum trăiește actrița

.

Drew Barrymore a primit laudele fanilor ei din mediul online după ce a postat un clip video cu locuința ei foarte simplu amenajată. În vârstă de 49 de ani, actrița a distribuit un videoclip pe TikTok cu interiorul camerelor din casa sa. Iar internauții au fost cuceriți pe loc de modestitatea superstarului.

Imagini cu casa modestă în care locuiește Drew Barrymore

Drew Barrymore s-a filmat făcând turul casei și a explicat cât de mult îi place să stea în confortul căminului ei.

„Știu că toată lumea crede că este plictisitor, dar chiar nu este”, a scris Barrymore în textul descriptiv al clipului. „Este cel mai puțin plictisitor lucru. Sunt un pustnic cu adevărat fericit. Îmi place să fiu acasă. Nu vreau să merg nicăieri.” – a continuat.

În materialul video prezentat, Barrymore le-a arătat tuturor cum își gătește în bucătăria ei ouă ochiuri, într-o tigaie cu puțin unt, a făcut o prezentare de modă în dressingul casei, dar le-a arătat privitorilor și dormitorul. Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Casa actriței este situată între New York City și Hamptons, după ce Drew s-a mutat din Los Angeles pe Coasta de Est, astfel încât copiii ei să poată fi mai aproape de tatăl lor, fostul ei partener Will Kopelman.

Fanii, uimiți de cum trăiește Drew Barrymore

Oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au lăudat-o pentru locuința ei modestă. În unele dintre mesajele fanilor s-a simțit o ușoară ironie la adresa vedetei, mulți mirându-se că o actriță de Hollywood ca ea nu are pretenții pentru o casă mai mare.

@drewbarrymore

I love staying in.

♬ original sound – Drew Barrymore

„Ți-ai cumpărat primul apartament și încă ești acolo. E atât de drăguț!”

„Este posibil să locuiești așa, într-o casă normală?!”

„Stai, nu ai bucătar?”

„Îmi place cât de simplu, dar sofisticat trăiești.”

„Îmi place faptul că ea locuiește într-un apartament obișnuit, făcând lucruri normale și trăind cea mai bună viață.”

„Îmi place cât de normală ești” – sunt unele dintre mesajele internauților.

Drew Barrymore s-a mutat pentru a fi mai aproape de tatăl fiicelor ei

Drew Barrymore care în 2025 va schimba prefix își crește singură fiicele – Olive (11 ani) și Frankie (9 ani). Ea a recunoscut pentru People la sfârșitul anului trecut că „acesta a fost cel mai bun deceniu” din viața ei.

„Nu a fost doar cel mai grozav, ci și cel în care simt că am ucis mai mulți demoni din viața mea” – a spus ea atunci.

Citeşte şi: Ce casă superbă și-a luat Oana Radu! „Cea mai frumoasă pe care o puteam avea vreodată!” Cum arată locuința visurilor artistei

Citeşte şi: Drew Barrymore spune că mama ei i-a furat toți iubiții din adolescență. „Eram confuză cu privire la sexualitatea mea!”

Citeşte şi: Acasă la Chef Florin Dumitrescu. Imagini din spectaculoasa locuință a fostului jurat „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Drew Barrymore consuma droguri și alcool la 12 ani, dar nu avea voie dulciuri: „Am fost un copil rebel!”

Tot pe tema pozitivității și a fericirii, ea a adăugat: „În copilărie și chiar și la 20 – 30 de ani, fericirea părea doar ca un optimism foarte amețitor. Este o alegere. Trebuie să muncești pentru asta. E greu să treci peste toate în unele zile. Dar când reușești asta, atunci știi că ești victorios!”

Actrița a stat la vilă în trecut

În 2013, Drew și-a vândut proprietatea din frumoasa Monecito, California, pentru 6,35 milioane de dolari, ceea ce era cu mult sub prețul cerut de 7,5 milioane de dolari. Superstarul de la Hollywood a cumpărat o altă casă în 2010 pentru 5,7 milioane de dolari, așa că a reușit să scoată un profit considerabil.

Locuința aceea avea șase mii de metri pătrați, șase dormitoare, șapte băi și o pensiune suplimentară cu un dormitor. După ce a plecat de la conac în 2013, Drew s-a mutat în duplexul din Manhattan cu soțul ei de atunci, Will Kopelman, dar mai avea un spațiu de locuit și în California.

Când s-a despărțit de Will în 2016, el s-a mutat la New York, iar Drew a făcut în așa fel încât să poată „continua ca o familie”, în ciuda faptului că erau despărțiți, nedorind ca despărțirea lor să-i afecteze copiii.

Foto – TikTok / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton