Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

.

Chuck Norris (83 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre actorii care au scris istorie la Hollywood, cu rolurile sale memorabile din multele filme de acțiune, cu arte marțiale și nu numai.

După ce s-a perfecționat în arte marțiale, Chuck Norris a intrat în lumea filmului în anii ’70, alături de alte legende ale vremii, ca Bruce Lee, împreună cu care a jucat în clasicul “The way of the dragon”. De-a lungul anilor ’80 a continuat să apară în diverse producții de succes, până când rolul din seria “Walker, polițist Texan” l-a propulsat spre succesul răsunător de care se bucură și astăzi.

Câți copii are Chuck Norris

Dar ce s-a întâmplat de-a lungul anilor în viața lui personală – prin câte căsnicii a trecut și câți copii are?

Chuck Norris s-a căsătorit de două ori. Mai întâi, a luat-o de soție pe iubita lui din liceu, Dianne Kay Holechek, în 1958, iar perechea a avut doi copii.

La aproape 10 ani de la divorțul de prima soție, din 1989, Chuck s-a căsătorit cu Gena O’Kelly, femeia care îi este și astăzi parteneră de viață. Gena i-a adus pe lume doi copii gemeni. Iar actorul mai are o fată, dintr-o relație extraconjugală, despre care nu a știut mai bine de două decenii. Așadar, legendarul Chuck Norris are cinci copii.

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii lui Chuck Norris

Mike Norris

Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

Fiul cel mare al lui Chuck, Mike, în vârstă de 61 de ani, s-a născut în 1962. Mike a fost în mod clar influențat de tatăl său ca vedetă de acțiune și a decis să-i calce pe urme.  El a primit primul său rol într-un film în adolescență, când a fost distribuit în producția tatălui său din 1979, “A Force of One”. La câțiva ani după prima apariție pe marele ecran, Mike a devenit cascador pentru diverse filme, inclusiv în unele pelicule importante precum „Rush Hour 3”. A fost distribuit în zeci de filme și emisiuni TV, dar și în câteva episoade din „Walker, polițist Texan”, alături de tatăl său. De asemenea, a lucrat și în spatele camerei, ca scenarist și regizor. El a scris, regizat și jucat în filmul din 2019 “The End of Days: Global Catastrophe”.

În viața privată, Mike este căsătorit cu soția sa Valerie din 1992, iar cuplul are trei copii. Actorul și-a împărtășit mediul online convingerile sale politice conservatoare prin postarea unei fotografii în fața Turnului Trump din New York pe Instagram, cu hashtag-ul „MAGA”, care este o abreviere pentru sloganul fostului președinte Donald Trump „Make America Great Again”.

Citeşte şi: Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii

Citeşte şi: Gena O’Kelley, soția lui Chuck Norris, apariție incendiară în piscină, la 60 de ani. Poza care a adunat peste 70 mii de aprecieri

Citeşte şi: Chuck Norris, revenire spectaculoasă pe marile ecrane, la 83 de ani. Cum arată în prezent legendarul actor

Citeşte şi: Chuck Norris și luptele lui amoroase. Faimosul actor e neschimbat la aproape 83 de ani

Dina Norris

Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

În timp ce Chuck era căsătorit cu Dianne, el a avut o relație cu o altă femeie pe nume Johanna, iar ea i-a făcut un copil, Dina, în prezent în vârstă de 59 de ani, cu el. Actorul a spus despre această aventură în memoriile sale Against All Odds. „Spre rușinea mea, nu i-am spus niciodată Johannei că sunt căsătorit”, a scris el, pentru Women Working. Chuck a recunoscut că și-a acceptat imediat fiica odată ce a aflat despre ea. „Nu am avut nevoie de analize ADN sau de sânge. M-am dus la ea, mi-am cuprins brațele în jurul ei și am început amândoi să plângem. În acel moment, parcă aș fi cunoscut-o de o viață”, a povestit el. Chuck și Dina sunt foarte apropiați. Actorul a postat pe rețelele de socializare fotografii cu el și fiica sa împreună cu soțul ei, Damien, și cei doi copii ai lor.

Eric Norris

Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

Fratele lui Mike Norris, Eric, s-a născut în 1964. La fel ca tatăl și fratele său, Eric a cochetat și el cu lumea filmului. Deși a jucat în filme precum „Invaders from Mars” și „The Delta Force”, dar și în emisiuni TV precum „Prison Break” și „Star Trek: Enterprise, Eric” a făcut în mare parte cascadorii. Are peste 100 de cascadorii în palmares și a participat la o serie de proiecte cu buget mare, cum ar fi „The Town”, „Agents of S.H.I.E.L.D.” și „Sons of Anarchy”.

Pe lângă actoria, Eric este și un pilot de curse. El a concurat în 87 de evenimente, câștigând trei dintre ele, conform Driver Database. Eric este și căsătorit cu soția sa Stephanie, iar cuplul are patru copii.

Dakota Alan Norris

După ce Chuck și Dianne au divorțat în 1989, superstarul de la Hollywood s-a căsătorit cu Gena O’Kelley în 1998. Cuplul a făcut doi copii, pe gemenii Dakota și Danilee, ambii în vârstă de 22 de ani. Deși nu este clar dacă Dakota are vreun plan pentru a-și urma tatăl în lumea filmului sau a televiziunii, el este atras de prima mare dragoste a lui Chuck, artele marțiale. În postările sale de pe Instagram se laudă că are centură neagră Godan (5 DAN) și că a fost de cinci ori campion UFAF (United Fighting Arts Feretation).

Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

Daniele Kelly Norris

Mezina lui Chuck, Danilee, pare să evite lumina reflectoarelor! În copilărie, a cochetat puțin cu  divertismentul, jucând-o pe Angela Walker în filmul tatălui ei “Walker, Texas Ranger: Trial By Fire în 2005”. La fel ca fratele ei geamăn, și ea a practicat artele marțiale și are centură neagră.

Chuck i-a felicitat pe gemeni și-au câștigat centura neagră 2 DAN în 2015, printr-o postare pe Facebook. „După aproape 8 ani de antrenament, gemenii noștri Danilee și Dakota  au primit centura neagră de gradul 2”, a scris el.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton