Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas, o iubire mai mare decât diferența de vârstă, cancerul și tulburarea bipolară

.

Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Actorii sunt născuți în aceeași zi, la 25 de ani distanță, pe 25 septembrie. Așadar, astăzi, Catherine Zeta-Jones a împlinit 54 de ani, iar Michael Douglas 79. Cuplul va aniversa 23 de ani de căsnicie în noiembrie anul acesta și au o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film.

Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în august 1998, la inițiativa actorului, după ce a remarcat-o în filmul „Masca lui Zorro”. Cuplul s-a logodit în decembrie 1999, de Revelion, într-o vacanță în Aspen, Colorado.

Povestea de dragoste dintre Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas.

Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2000, după 2 ani de relație. La acea vreme, actorii deveniseră deja părinți împreună. În august 2000 s-a născut primul lor copil, un fiu, Dylan. Anul următor în aprilie se naște al doilea copil al perechii, o fată, Carys.

În septembrie 2010, Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas anunțau că actorul a fost diagnosticat cu cancer laringian. „E o luptă. Te doboară de-a dreptul”, declara actorul la acea vreme. „Cea mai grea parte este să-i văd epuizarea, pentru că Michael nu este niciodată obosit”, a completat actrița atunci. În ianuarie 2011, perechea anunța că actorul a învins cancerul.

Citește și: Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor. Britney Spears, Drew Barrymore și Nicolas Cage, printre celebritățile care au ajuns rapid la divorț

Citește și: Pippa Middleton s-a mutat din conacul de 17 milioane de lire sterline. Unde locuiește acum sora lui Kate

Au luat o pauză după 13 ani de căsnicie

În august 2013, Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas anunță că, după 13 ani de căsnicie, se separă. La acea vreme, o sursă declara pentru People că stresul dintre lupta actorului cu cancerul și lupta actriței cu tulburarea bipolară a avut un impact negativ asupra căsniciei lor. „Au luat o pauză”, a spus sursa.

La sfârșitul lunii următoare, Michael anunța că el și Catherine și-au mai dat o șansă. În aprilie 2014, actorii au participat la ediția a 14-a a Premiilor Monte Cristo împreună, fără a vorbi despre statutul relației lor. Un an mai târziu, în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, actorul anunța că relația lor este „mai puternică decât niciodată”.

Citește și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citește și: Jack Osbourne s-a căsătorit pentru a doua oară. Fiul lui Ozzy Osbourne are patru fetițe

Care crede Michael Douglas că este secretul relației de lungă durată cu actrița Catherine Zeta-Jones

În ianuarie 2019, Michael Douglas a spus care crede că este secretul relației de lungă durată dintre el și Catherine. „În afara iubirii sincere care continuă să crească, faptul că lucrăm în aceeași industrie cred că ne ajută cu adevărat să înțelegem ceea ce se petrece”, a declarat Michael Douglas, după aniversarea lor de 18 ani de căsnicie.

În noiembrie 2020, Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas au aniversat 20 de ani de mariaj, însă nu s-au putut sărbători alături de familiei și de prieteni, așa cum și-ar fi dorit, din cauza pandemiei. Anul următor, cuplul a rămas singur pentru prima dată în ultimii 21 de ani, după ce fiica lor, Carys, a plecat la facultate.

Citește și: Sophie Turner îl dă în judecată pe Joe Jonas. Actrița spune că a aflat din presă de divorț

În mai anul acesta, perechea a participat alături de fiica lor la Festivalul de Film de la Cannes, iar, cel mai recent, cuplul a petrecut o vacanță în Italia.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton