Cântăreața Halsey, în scutec pe Instagram, după o operație de endometrioză. „Corpul meu se răzvrătește puțin împotriva mea”

.

Halsey a vorbit încă o dată deschis despre experiența ei cu endometrioza. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a fost diagnosticată cu această afecțiune în anul 2016, în urma unui avort spontan. Recent, în mediul online, Halsey a postat o fotografie cu ea în scutec, după o intervenție chirurgicală.

Halsey, fotografie în scutec, după o operație de endometrioză

Miercuri, 28 februarie, Halsey a postat pe rețelele sociale o fotografie cu abdomenul ei. În imagine, cântăreața are abdomenul descoperit, lăsând la vedere cele trei incizii ale intervenției laparoscopice și scutecul cu fundițe.

„Din nou în scutec, dar măcar are fundițe”, a scris Halsey la Insta Story.

Ashley Frangipane, cunoscută sub pseudonimul Halsey, se recuperează după intervenția medicală suferită. Solista nu a oferit detalii suplimentare despre operația suferită, însă i-a mulțumit doctoriței Thaïs Aliabadi pentru „grija și geniul de neegalat”.

Într-o postare ulterioară tot la Insta Story, Halsey a scris „brigada cu endometrioză”, pe un fundal negru, alături de un emoticon care scoate aburi pe nări.

Citește și: Cine este Raye, „noua Amy Winehouse”. A câștigat șase premii la BRIT Awards 2024, stabilind un nou record

Halsey, diagnosticată cu patru sindroame în 2022

În anul 2018, Halsey a dezvăluit că și-a înghețat ovulele din cauza endometriozei. Endometrioza este o afecțiune dureroasă care poate duce la infertilitate. Aceasta se manifestă prin prezența țesutului care se află în mod normal în uter, în afara lui.

Cântăreața a suferit prima operație pentru tratarea endometriozei în 2017. A mai suferit o intervenție chirurgicală și în 2022, cu doar trei zile înainte să participe la cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor Grammy.

În mai 2022, Halsey dezvăluia că a mai fost diagnosticată cu patru sindroame. Artista a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a celulelor mastocitare și sindromul tahicardiei posturale ortostatice (POTS).

Sindromul Ehlers-Danlos include un grup de tulburări ereditare care afectează pielea, articulațiile și pereții vaselor de sânge.

Sindromul Sjogren este o boală cronică autoimună în care glandele care secretă fluide (ex.: glandele salivare sau lacrimale) sunt atacate și distruse de către propriul sistem imunitar.

Sindromul de activare a mastocitelor include cazuri repetate de anafilaxie, o reacție alergică severă care survine brusc și poate cauza moartea, iar POTS este o tulburare de circulație a sângelui.

Citește și: Sean „Diddy” Combs, dat în judecată pentru agresiune sexuală. I se cer daune de 30 milioane dolari

„Simt cum corpul meu se răzvrătește puțin împotriva mea”

Halsey a devenit mama unui băiețel, Ender, în iulie 2021. Halsey și tatăl lui Ender, Alev Aydin, s-au despărțit în 2023, după aproximativ trei ani de relație.

„Am avut probleme autoimune în cea mai mare parte a vieții mele, având și endometrioză, dar s-au exacerbat de când l-am născut pe Ender”, povestea Halsey în urmă cu ceva timp, în mediul online.

„Simt cum corpul meu se răzvrătește puțin împotriva mea. A început în timpul sarcinii și acum a evoluat dincolo de ea. Am multă neliniște, energie și confuzie pe care vreau să le eliberez pe scenă”, a mai spus Halsey.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton