Cameron Diaz, imagini rare cu familia ei. Actrița își ține copiii departe de atenția publicului

.

Cameron Diaz și Benji Madden au fost surprinși într-o ipostază inedită pe străzile din California. Cei doi au fost fotografiați împreună cu cei doi copii pe care îi țin adesea departe de ochii curioșilor.

Cameron Diaz, imagini rare cu familia ei

Cameron Diaz și Banji arătau mai fericiți ca niciodată, în timp ce plimbau cu întreaga familie în Montecito, în urmă cu câteva zile.

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară anul acesta, în martie, când s-a născut băiatul Cardinal.

„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinnal Madden. El este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și confidențialitatea copiilor, nu vom posta nicio fotografie – dar este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători! Vă transmitem toate[ dragostea din partea familiei noastre! Cele mai bune urări și o zi bună!” – a fost mesajul actriței pe Instagram, după ce a născut.

În imaginile suprinse zilele trecute de paparazzi, superstarul de la Hollywood arăta ca orice altă mamă din suburbii, în timp ce împingea căruciorul cu fiul nou-născut, iar Benji o ținea de mână pe fiica lor, în vârstă de patru ani, Raddix.

Pentru ieșirea lor relaxată, Cameron a optta pentru o haine simple și lejere – un tricou negru și pantaloni asortați, iar în picioare, papuci Birkenstocks albi. Soțul ei s-a îmbrăcat în același stil, cu o bluză neagră cu mâneci lungi și pantaloni scurți largi.

Familia s-a bucurat de o după-amiaza minunată împreună, explorând comunitatea de pe litoral, lângă Santa Barbara.

Cameron Diaz s-a mutat cu familia în Los Angeles

Luna trecută, cuplul și-a listat imensa proprietate din Beverly Hills pentru 17,8 milioane de dolari.

Actrița și muzicianul au cumpărat proprietatea pentru 14,7 milioane de dolari în 2020. Conacul de lux cu șapte dormitoare și 8 băi se află pe o suprafață de 1,6 acri în zona Benedict Canyon din Los Angeles.

Cuplul a decis să vândă proprietatea și să locuiască într-o altă casă în Los Angeles.

Citeşte şi: Cum s-a schimbat viața lui Cameron Diaz de când a devenit mamă?

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow: „Copiii ruinează relația de cuplu. Este foarte greu!”

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citeşte şi: Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor. Ce star i-a spus unei admiratoare că este „o balenă eşuată”

„Ei au mai multe reședințe în Los Angeles și au ales să renunțe la proprietatea Benedict”, a declarat o sursă pentru People.

Perechea mai deține un conac cu șase dormitoare și 10 băi, care se întinde pe aproape 11.000 de metri pătrați în Montecito, pe care l-au cumpărat în 2022 pentru 12,8 milioane de dolari.

Și în timp ce ei iubesc atmosfera orașului, viața lor este centrată în Los Angeles.

„Petrec timp acolo uneori, dar viața lor se învârte în jurul orașului Los Angeles”, a adăugat sursa.

Conacul are uși franceze, șeminee și tavane înalte cu grinzi în camerele principale.

Dormitorul enorm ocupă o aripă completă a casei și are două dulapuri, două băi, o zonă de relaxare, dressing și șemineu. Alte facilități includ un home theater, o piscină cu o cascadă, priveliști incredibile, căi de mers prin grădinile de pe deal, peluze verzi și terase umbrite.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton