Cameron Diaz, din nou mamă la 51 de ani. Ce nume inedit a ales pentru băiețelul ei. „Este minunat!”

.

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară. În vârstă de 51 de ani, actrița a făcut marele anunț în mediul online, printr-o postare emoționantă în care a precizat și numele copilului.

Ce nume a ales Cameron Diaz pentru al doilea copil

Cameron Diaz (51 de ani) și soțul ei, Benju Madden (45 de ani), mai au o fată, Raddix, în vârstă de patru ani. Pe contul personal de Instagram, superstarul de la Hollywood a postat un desen ce înfățișa chipul unui băiat, un trandafir roșu, câteva mâzgălituri multicolore și cuvintele „Mi-a șoptit o vrăbiuță”. Numele ales de Cameron și Benju pentru fiul lor este Cardinnal.

„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinnal Madden. El este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și confidențialitatea copiilor, nu vom posta nicio fotografie – dar este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători! Vă transmitem toate[ dragostea din partea familiei noastre! Cele mai bune urări și o zi bună!” – a fost mesajul actriței pe Instagram.

Cameron Diaz a renunțat la actorie în urmă cu câțiva ani, pentru a concentra pe creșterea fetiței sale, dar și pentru a-și extinde afacerea vin organic. Cu toate acestea, ea va reveni pe ecrane pentru împreună cu Jamie Foxx în filmul Netflix „Back in Action”.

Citeşte şi: Cum s-a schimbat viața lui Cameron Diaz de când a devenit mamă?

Citeşte şi: Naomi Campbell, mamă pentru a doua oară, la 53 de ani. Primele imagini cu fiul supermodelului

Citeşte și: Gwyneth Paltrow: „Copiii ruinează relația de cuplu. Este foarte greu!”

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Viața de mamă a doi copii mici după 50 de ani

Diaz se numără printre vedetele care au ales să-și facă o familie la o vârstă mai înaintată, după 45 de ani.

În 2022, în timpul unei conversații cu buna ei prietenă, actrița Gwyneth Paltrow, în cadrul podcastului GOOP, Diaz a împărtășit detalii despre viața ei ca mamă la vârsta de 49 de ani. „Întregul concept de îmbătrânire tocmai s-a schimbat complet, chiar și în ultimii zece ani. Simt că sunt mult mai deschisă. Sunt entuziasmată. Mai am 50 sau 60 de ani – vreau să trăiesc până la 110 de ani, acum de când am un copil mic. Cred că ai acest moment uimitor la 40 de ani în care apreciezi cine sunt părinții tăi. Și vreau să am acel moment cu ea, să fiu alături de ea când va ajunge la 40 de ani”, a precizat Diaz, citată de Hola.

Cameron Diaz, cea mai în vârstă din grupul ei de prietene cu copii

Vedeta este de părere că și moșternierea genetică ei va juca un rol important în longevitatea la care aspiră: „Familia mea a trecut prin condții de trai dure. La 72 de ani, bunica alerga de colo, colo, prin soarele fierbinte din Valea San Fernando, transportând saci mari de hrană pentru iepuri și pui. Cred că am ceva din asta. Și așa cum este valabil pentru majoritatea oamenilor, cred că modul în care arăt și mă simt este o combinație între ceea ce aleg să fac și ce nu.”

Potrivit lui Diaz, deși este cea mai în vârstă mamă din grupul ei de prietene cu copii, se simte sprijinită. „Sunt norocoasă că am vârsta mea, norocoasă că am acele prietene, norocoasă că o am pe fiica mea, că am tot sprijinul pentru a o crește”, a conchis ea.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton