Brooke Shields a ajuns de urgență la spital pentru că a băut prea multă apă. „M-am trezit în ambulanță!”

.

Brooke Shields a dezvăluit că a trecut printr-un episod terifiant, după ce i s-a făcut brusc rău și a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

În vârstă de 58 de ani, actrița a ținut secret incidentul până acum. Shields a declarat într-un interviu Glamour publicat miercuri că a avut o criză cu o seară înainte de show-ul ei solo, „Previously Owned by Brooke Shields”, care a avut loc în New York City în perioada 12-23 septembrie.

Brooke Shields: „Așa trebuie să fie moartea. Te trezești cu Bradley Cooper”

„Am avut convulsii. Mi-a fost foarte rău înainte de spectacol. Nimeni nu știa despre asta”, a declarat Shields, pentru Samantha Barry, redactor-șef Glamour, notează presa străină.

Shields a spus că episodul s-a desfășurat după ce a plecat de acasă spre eveniment. În timp ce aștept un Uber, actrița a băut apă. Ea a spus că oamenii din jur au observat că începuse să pară să „arate ciudat” și au întrebat-o dacă este bine. Dar pe moment nu a considerat că ar avea vreo problemă.

„Mă pregăteam pentru spectacol și am băut atât de multă apă, nu știam că am un deficit scăzut de sodiu în corp. Asteptam un Uber. Cobor până la capătul treptelor și, evident, încep să arăt ciudat, iar [oamenii cu care am fost] au spus: Ești bine?”, a spus ea.

Shields și-a amintit că a intrat apoi într-un restaurant și personalul restaurantului s-a apropiat de ea chiar înainte ca ea să-și piardă cunoștința.

„Totul începuse să devină negru în fața ochilor mei. Apoi am leșinat” – a povestit Shields.

Ea a vorbit și despre simptomele pe care le-a avut, cum era să-și înghită limba, făcuse spume la gură și devenise vânătă la față.

Citeşte şi: Brooke Shields: „A fost o vreme când doar fața mea era celebră. Mă simțeam oribil”

Citeşte şi: Brooke Shields, victima unui viol. Cum a trecut actrița peste acel episod dureros din viața ei

Citeşte şi: Metoda inedită a actriței Brooke Shields pentru a scăpa de bufeurile de la menopauză

Citeşte şi: Brooke Shields i-a respins avansurile lui John F. Kennedy Jr. Cum a tratat-o el după acest episod

„Mi-amintesc apoi că m-am trezit în ambulanță. Cu masca de oxigen pe față. Cu Bradley Cooper ținându-mă de mână…”, a continuat ea.

„Dacă nu aveți suficient sodiu în sânge, puteți avea o criză”

Shields a spus că actorul Bradley Cooper a însoțit-o la un spital local, unde medicii i-au spus că a consumat prea multă apă și că are un nivel scăzut de sodiu.

„Așa trebuie să fie moartea. Te trezești cu Bradley Cooper spunându-ți: Merg la spital cu tine, Brooke!” –  a glumit ea.

“Mi-am inundat sistemul și m-am înecat. Și dacă nu aveți suficient sodiu în sânge, în urină, în corp, puteți avea o criză”, a continuat Shields.

Bradley Cooper a fost chemat pentru că soțul actriței nu a putu fi găsit pe loc

Shields și Cooper au jucat în filmul din 2008, Midnight Meat Train, și au rămas prieteni.

Aparent, asistentul lui Cooper a fost sunat când soțul lui Shields, Chris Henchy, nu a putut fi găsit imediat. Asistentul l-a sunat apoi pe Cooper, care s-a întâmplat să se afle în apropierea locației.

Medicii de la spital au tratat-o pe Shields, spunându-i că a băut prea multă apă, ceea ce epuizează nivelul de sodiu al organismului și poate duce la apariția unei convulsii.

Sfatul lor? „Mănâncă chipsuri în fiecare zi”, a încheiat tot într-o manieră glumeață Shields.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton