Britney Spears spune că fostul soț, Sam Asghari, l-a ajutat pe tatăl ei să o țină sub tutelă. „Simte că a mințit-o tot timpul!”

.

Britney Spears crede că fostul soț, Sam Asghari, „lucra în secret” cu tatăl ei, Jamie, și îi dădea informații care l-au ajutat să o mențină pe vedetă blocată în tutela lui, timp de 13 ani.

Sam, în vârstă de 29 de ani, a cerut divorțul de Britney, în vârstă de 41 de ani, la începutul acestei luni, după doar 13 luni de căsătorie. O sursă apropiată vedetei a susținut acum că ea a început să aibă îndoieli serioase cu privire la relație lor cu mult înainte de a se despărți oficial.

„Sam a lucrat în secret cu tatăl ei”

Potrivit informațiilor, Britney devenise suspicioasă că actorul Sam, cu care a început să se întâlnească cu cinci ani înainte ca tatăl ei să o elibereze de sub tutela lui, a lucrat cu Jamie, în vârstă de 71 de ani, pentru a-i oferi detalii personale despre viața ei.

„Britney are motive să creadă că Sam a lucrat în secret cu tatăl ei Jamie încă de la începutul relației lor”, a declarat sursa pentru DailyMail.com. “Sam i-ar fi oferit lui Jamie informații care l-ar fi ajutat să o țină sub tutelă. În schimb, Sam a primit acces la Britney și la banii ei. Britney acum simte că Sam a mințit-o tot timpul” – a mai precizat sursa.

La mai puțin de două luni după ce Sam și Britney s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului ei Slumber Party, cei doi au devenit un cuplu oficial pe 28 decembrie 2016. La acea vreme, viața lui Britney era guvernată de tatăl ei, care avea control complet asupra finanțelor, carierei, dar și activităților ei de zi cu zi, fiind tutorele ei.

„Britney acum simte că Sam a mințit-o tot timpul”

Citeşte şi: Britney Spears, acuzații dure la adresa tatălui ei: „Am simțit că a vrut să mă omoare”

Citeşte şi: Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

Citeşte și: Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

Citeşte şi: Britney Spears și Sam Asghari divorțează. Bărbatul amenință să publice informații jenante dacă prenupțialul nu este renegociat

Deși cercul de prieteni al vedetei pop a fost mereu limitat la dansatorii ei și la personalul implicat în cariera ei, Sam a fost binevenit în familia Spears și nu era chiar străin de familia vedetei la acea vreme. Sam li s-a alăturat în vacanțe și obișnuia să participe la ieșirile în familie.

„Britney a terminat cu Sam cu luni în urmă și a fost foarte nefericită”

După ce Sam a cunoscut-o pe Britney, cariera sa de actor a înflorit. Înainte ca dragostea lor să devină publică, el a avusese doar o aparițe ca actor, într-un videoclip. După ce a început relația cu Britney, a obținut o mulțime de oferte pentru filme și emisiuni TV. Chiar recent el a jucat alături de Nicole Kidman în producția Paramount+ Special Ops: Lioness.

Dar, în timp ce cariera înflorea, relația cu Britney începea să se degradeze. Potrivit sursei, „nefericirea” lui Britney a determinat-o de fapt să se retragă din relație cu mult timp înainte ca Sam să depună oficial divorțul.

„Britney a terminat cu Sam cu luni în urmă și a fost foarte nefericită. Existau planuri pentru a-i amenaja lui Sam cu propriul său loc. Și pentru a-i da bani să trăiască, astfel încât despărțirea să fie pe cale amiabilă”, spune sursa pentru DailyMail.com.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton