Brigitte Macron, secretele unei siluete de invidiat la 71 de ani. Cum se menține soția lui Emmanuel Macron

.

Brigitte Macron se numără printre celebritățile care nu își arată vârsta și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidat la 71 de ani. Este bunica a șapte copii și arată mai bine în blugi skinny decât majoritatea femeilor care au jumătate din etatea ei, oare care să fie secretele ei?

Ce mănâncă Briggite Macron pentru a arăta atât de bine

Mulți se gândesc, probabil, că în calitate de soție a președintelui francez Emmanuel Macron, apelează la cine știe ce proceduri de înfrumusețare costisitoare, dar adevărul este cu totul altul.

Guillaume Gomez, bucătar-șef de la Palatul Elysée, a dezvăluit că regula alimentară de bază, de la care Brigitte nu se abate, constă în consumul de „10 fructe și legume proaspete” zilnic.

„În mod ideal, este foarte sănătos să consumi șapte porții de fructe și legume pe zi – trei de fructe și patru de legume”, a explicat nutriționista Paula Mee, potrivit Independent.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dar nu este suficient să pui fructe și legume într-un blender și să faci un smoothie, mai spun experții în nutriție, pentru că fructele și legumele trebuie mestecate și trecute prin întregul proces de digestie ca să ne asigure nutrienții de care avem nevoie.

„Unii oameni cred că pot bea două porții de smoothie cu kale, spanac și avocado, dar asta nu e suficient. Pentru că blenderul face toată treaba pentru noi și nu e bine. Când mestecăm alimentele, neurotransmițătorii din creier ne spun că suntem mulțumiți. În mod ideal, am dori ca oamenii să mănânce întregul fruct” – a adăugat nutriționista.

Citeşte şi: Video inedit de la nunta lui Macron. Cum arăta Brigitte mireasă

Citeşte şi: Ce a purtat Brigitte Macron la prima ei vizită în România

Citeşte şi: De ce se îmbracă Brigitte Macron mereu în albastru

Citeşte și: Au încurcat evenimentul? Cele mai „dezbrăcate” vedete de la Cannes 2024

Silueta subțire a doamnei Macron este, probabil, influențată și de factorii culturali: „Mă îndoiesc că mănâncă mulți carbohidrați rafinați și alimente procesate. Francezii sunt deosebit de buni la controlul porțiilor. Sunt renumiți pentru că mănâncă încet și modest și sunt foarte respectuoși cu mâncarea și felurile de mâncare. Este probabil că ea mănâncă multă salată, apoi proteine ​​slabe precum peștele” – a mai precizat Paula Mee.

Rutina de exerciții fizice

Brigitte Macron nu se ferește să-și etaleze picioarele în aparițiile sale publice și are ce arăta. Lăsând la o parte comentariile răutăcioase ale unora, Brigitte Macron este într-o formă fiizică de invidiat. Dar nu o ajută doar consumul zilnic de fructe și legume și moștenirea genetică, ci și antrenamentele fizice.

Soția lui Macron face o serie de exerciții Pilates care antrenează toate grupele de mușchi în mod egal. „Ea nu folosește greutăți mari, deoarece acestea ar putea mări masa musculară”, a explicat antrenorul de fitness Pat Henry.

„15-20 de repetări de greutăți ușoare ajută la tonifiere. Pilates a fost conceput inițial pentru ca dansatorii să-și alungească mușchii. Prin Pilates, mușchii se tonifică fără a creșt considerabil în masă” – a adăugat acesta.

Foto – Hepta / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton