Brian Austin Green, despre afecțiunile cu care se luptă de ani buni. „De la dietă! Simptome asemănătoare unui AVC”

.

Brian Austin Green a vorbit despre provocările prin care a trecut de când a aflat că are probleme de sănătate.

În cel mai recent episod al podcastului „Sex, Likes and Spray Tans”, al lui Cheryl Burke, Brian Austin Green, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit cum a reușit să treacă peste o afecțiune serioasă de sănătate schimbându-și dieta.

Brian Austin Green și afecțiunile cu care se luptă de ani buni

În timpul episodului „Ready to Rumba with Brian Austin Green”, starul din “Beverly Hills, 90210” a povestit cum întâlnirea cu iubita lui Sharna Burgess a avut loc într-un moment în care amândoi făceau eforturi pentru a deveni versiuni mai bune ale lor.

„Petrecusem patru ani și jumătate recuperându-mă după ce am avut simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral, fără să fi avut vreodată un accident vascular cerebral. Dar nu puteam vorbi”, a precizat Green înainte ca Burke să-i întrebe detaliile diagnosticului său., potrivit People.

„Nu puteam vorbi. Nu puteam citi. Nu am putut scrie”

Actorul a spus că medicii i-au spus că are vertij și colită ulceroasă și că această combinație l-a făcut să stea la pat timp de trei luni. El a adăugat că niciunul dintre specialiștii cu care se vedea atunci nu și-a putut da seama ce se află în spatele afecțiunilor sale.

„Apoi aceste lucruri neurologice au început să se întâmple după vertij, și asta a fost – au fost patru ani și jumătate din viața mea. Ajunsesem la punctul în care mă manifestam ca și cum aș fi fost un bărbat de 90 de ani. Nu puteam vorbi. Nu puteam citi. Nu am putut scrie”, a spus Green.

Burke a întrebat dacă simptomele lui Green au vreo legătură cu accidentul în care el și fosta soție, Megan Fox, au fost implicați, aparent referindu-se la coliziunea din decembrie 2014 în care vehiculul lor a fost lovit de un șofer beat.

Citeşte şi: Tiffani Thiessen, neschimbată la 30 de ani de când a jucat în „Beverley Hills 90210”. Care e secretul actriței

Citeşte şi: Încă o lovitură pentru Brenda din serialul Beverly Hills, 90210! Actrița Shannen Doherty divorțează și de cel de-al treilea soț

Citeşte și: Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” divorțează după 18 ani de mariaj. Cum a anunțat Dean divorțul de Tori Spelling


Citeşte şi: Cancerul actriței Shannen Doherty s-a extins la creier. Anunțul sfâșietor al celebrei Brenda din „Beverly Hills, 90210″

„Nu. A fost din cauza alimentației”, a răspuns el.

Burke a adăugat că „presa a înțeles totul greșit”, însă a recunoscut că situația lui devenise „confuză”.

„Afecțiunile nu au putut fi diagnosticate de medicina occidentală, așa că am ajuns să găsesc, în sfârșit, un medic care se pricepe mult mai mult la kinesiologie (n.r. – studiul mișcării umane) și la medicina orientală”, a continuat actorul.

Noul medic i-a spus că are „inflamație internă de la gluten și lactate”. Stresul a fost, de asemenea, un factor însemnat în boala lui.

Experții neurologi, depășiți de cazul Brian Austin Green

Înainte să-l găsească pe doctorul care i-a detectat problema, Brian s-a lăsat pe mâinile celor mai buni medici. El a apelat la unu dintre cei mai buni neurologi din țară și a făcut peste 190 de analize de sânge și două RMN-uri, dar medicii tot nu au putut descoperi care e problema.

„Oh, am avut un medic la Cedars, unul dintre cei mai buni neurologi din țară. Și a discutat cazul meu cu colegii săi, încercând să-și dea seama ce se întâmplă”, a spus actorul.

„Am făcut peste 190 de analize de sânge. Am făcut două RMN-uri. Și s-a ajuns la punctul în care mi-a spus: ‚Nu știu ce să fac. Nu știu ce se întâmplă cu tine. Succes!’”

Anul trecut, Green a avut o altă criză de colită ulceroasă, una care l-a făcut să slăbească 20 de kilograme și care l-a țintuit la pat săptămâni la rând.

El a fost îngrijit de iubita lui, Sharna Burgess, care atunci era însărcinată cu fiul lor Zane.

„Nu mi-am dat seama cât de grav e. Dar apoi am văzut cum scădea în greutate”, a spus ea la scurt timp după Good Morning America.

„Încerc să evit pe cât posibil glutenul și lactatele”, a explicat Brian în cadrul emisiunii. „Este legat de dietă. Atâta timp cât pot păstra în sistemul meu lucruri pe care corpul să le considere otrăvitoare, el nu ripostează.” – a mai spus el.

Green este tatăl a cinci copii. El îl are pe Kassius Lijah, 21 de ani, cu fosta iubită Vanessa Marcil și pe fiii lui Noah Shannon, 11 ani, Bodhi Ransom, 9 ani, și Journey River, 7 ani, cu Meghan Fox. În iunie 2022, actorul și-a întâmpinat al cincilea copil, Zane Walker, cu Burgess.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton