Brad Pitt și Ines de Ramon, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost fotografiați la circuitul Grand Prix din Marea Britanie

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 11 iulie 2024, 18:21

Brad Pitt și Ines de Ramon par să aibă o relație din ce în ce mai închegată. Cuplul a apărut zilele trecute la circuitul Grand Prix din Marea Britanie, iar surse apropiate superstarului de la Hollywood susțin că Pitt, în vârstă de 60 de ani, este „încă foarte fericit” cu iubita lui.

Cum au fost surprinși Brad Pitt și Ines de Ramon la circuitul Grand Prix

Brad Pitt și Ines de Ramon sunt împreună de mai bine de un an.

„Lucrurile au fost uimitoare de când s-au mutat împreună”, a spus din interior, pentru People.

„Este mai mult o relație serioasă, nu sunt doar simple întâlniri între ei. Brad iubește atât de multe lucruri la ea. E grozavă pentru el” – a continuat.

Actorul a lucrat la cel mai recent film al său, „F1”, care a fost filmat în timpul curselor Grand Prix din acest an. Filmul este realizat în colaborare cu comunitatea de Formula 1 din viața reală.

„Brad se distrează filmând. Îi place să petreacă timpul în Europa. A filmat în Anglia pentru 4 iulie, iar Ines a fost alături de el” – a mai spus sursa.

La evenimentul de zilele trecute, cei doi au fost de nedespărţitit. Îmbrăcați casual-șic, ea într-o rochie din jerseu bleu, fără sutien pe dedesubt și botine negre, iar el într-o jacehtă galbenă cu pantaloni asortați, un tricoul al și o pălătioară din material textil, tot galbenă, în carouri, pe cap, Pitt și iubita lui s-au ținut de mână tot timpul.

Citeşte şi: Ce mari s-au făcut gemenii fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt! Knox Leon, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citeşte şi: Cum arată casa de vacanță a lui Brad Pitt. Valorează 20 milioane dolari și este un adevărat paradis

Citeşte şi: Cine este Ines de Ramon, noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât el

Brad Pitt și Ines de Ramon, mai îndrăgostiți ca niciodată

Pitt și Ines de Ramon (34 de ani), care lucrează în domeniul bijuteriilor, au fost văzuți pentru prima dată împreună la un concert Bono din Los Angeles, în noiembrie 2022. La scurt timp după aceea, o sursă a declarat pentru People că perechea „se întâlnește deja de câteva luni”.

În februarie, mai multe surse au declarat că cei doi locuiesc împreună, iar de Ramon s-a mutat în casa lui Pitt. „Este destul de recent. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă și ea este mai fericită ca niciodată” – spunea atunci o sursă apropiată de Ramon.

Mai târziu în aceeași lună, un alt insider a declarat că Pitt este „fascinat” de de Ramon, adăugând că actorul „are un zâmbet obraznic de fiecare dată când este în preajma ei”.

Ines de Ramon și-a finalizat divorțul de starul-producător „History of Evil”, Paul Wesley, în vârstă de 41 de ani, abia în februarie, după trei ani de căsnicie.

Pitt și fosta sa soție, Angelina Jolie, cu care nu au avut un contract prenupțial, încă nu și-au finalizat divorțul din 2016 și nici lupta lor legală pentru Château Miraval.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton