Boris Becker s-a căsătorit pentru a treia oară. Legendarul tenismen a avut o nuntă de vis în Italia

.

Boris Becker s-a căsătorit pentru a treia oară sâmbătă. Fosta vedetă a tenisului în vârstă de 56 de ani și logodnica sa, Lilian de Carvalho Monteiro, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în Portofino, Italia.

Boris Becker s-a căsătorit pentru a treia oară în weekend

Potrivit relatărilor din presa internațională, nunta a avut loc în Abbazia della Cervara, un complex mănăstiresc construit în 1361 pe Monte di Portofino. Se spune că invitații la nuntă, printre care și starul fotbalului Alessio Medina (AC Milan), au aflat abia sâmbătă unde va avea loc exact nunta.

Boris Becker şi Lilian de Carvalho Monteiro, care este de profesie analist de risc și e originară din statul insular african Sao Tome şi Principe, sunt împreună de mai mulţi ani.

Boris a cerut-o în căsătorie pe Lilian la Catedrala din Milano în 2021, dar planurile lor de nuntă au fost anulate după ce fostul sportiv a fost condamnat la închisoare în procesul cu privire la falimentul personal.

Boris Becker, condamnat la închisoare pentru infracțiuni de insolvență

Becker a fost acuzat de infracțiuni de insolvență în 2022, după ce s-a declarat în faliment și a ascuns active în valoare de 2,5 milioane de lire sterline. El a declarat falimentul personal în 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro) făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate la Mallorca (Spania). Avocatul lui Becker, Jonathan Laidlaw QC, a declarat tribunalului că problemele pe care le are i-au stricat reputația.

„Boris Becker nu are literalmente nimic și, de asemenea, nu există nimic de arătat pentru ceea ce a fost cea mai strălucitoare dintre carierele sportive și asta se poate numi în mod corect o tragedie. Aceste proceduri i-au distrus în întregime cariera și au distrus orice altă perspectivă de a obține un venit” – spunea Laidlaw la acea vreme, potrivit BBC.

Lilian a fost o prezență constantă alături de el în timpul proceselor de judecată. După eliberarea închisorii, cuplul care avea locuința în Marea Britanie s-a mutat la Milano.

Citeşte şi: Nadia Comăneci, ținută roz fucsia la premiera filmului „Nasty”. Și-a accesorizat-o cu geantă Louis Vuitton și pantofi Louboutin / Foto&Video

Citeşte şi: Fiicele lui Ilie Năstase, marile absente de la premiera filmului „Nasty”. De ce au lipsit Alessia și Emma / Exclusiv

Citeşte şi: Ioana Năstase, atac la adresa fiicei adoptive a sportivului, Charlotte. „Nu a muncit o zi în viața ei!”

Citeşte şi: Hugh Grant s-a însurat pentru prima dată la 57 de ani. FOTO

O sursă a declarat pentru The Sun: „Boris este incredibil de recunoscător lui Lilian pentru că a rămas cu el în cea mai grea perioadă” din viața lui’. El a spus: Ea m-a salvat și nu o voi uita niciodată pentru asta. Ea este femeia noii mele vieți!’”.

Aceasta este a treia căsătorie a lui Boris Becker. În 1993, s-a căsătorit cu Barbara Becker, mama celor doi fii ai săi mai mari, Noah (30) și Elias (25).

În 2009, fostul sportiv s-a căsătorit cu Lilly Becker, cu care mai are un fiu, Amadeus, în vârstă de 14 ani. De asemenea, el mai are o fiică, Anna Ermakova (24 de ani), cu modelul Angela Ermakova.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton