Bianca Censori riscă închisoare și amenzi uriașe pentru exhibiționism. Cum s-a afișat soția lui Kanye West pe străzile din Paris

.

Bianca Censori a ales o ținută surprinzător de „cuminte” pentru a lua cina cu soțul ei, Kanye West (46 de ani), sâmbătă. Această apariție vine după ce vineri a fost fotografiată de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături, într-o ținută indecentă, transparentă, fără lenjerie intimă, stârnind nemulțumirea celor din jur.

Bianca Censori riscă să fie penalizată de autorități pentru vestimentația indecentă

Sâmbătă, 2 martie, cuplul a fost surprins în timp ce părăsea hotelul Ritz, din Paris, iar alegerea vestimentară a arhitectei, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost făcută după ce s-a spus că ar risca o amendă uriașă și chiar închisoarea pentru exhibiționism. Conform codului penal din Franța, expunerea părților intime ale corpului într-un spațiu accesibil publicului se pedepsește cu un an de închisoare și o amendă de 15.000 de euro.

Bianca Censori, în vizorul autorităților italiene

Nu este prima dată când Bianca este la un pas să aibă probleme cu legea. Anul trecut, ea era cât pe ce să primească o amendă de 10.000 de euro și o pedeapsă cu închisoarea după ce s-a plimbat „aproape goală” pe străzile Italiei, în timpul unei vacanțe acolo.

Potrivit Curții Constituționale italiene, se poate aplica o amendă de 5.000 până la 10.000 de euro pentru expunerea în public într-un mod indecent. De asemenea, oricine își expune părțile intime într-un loc sau în apropiere unui loc frecventat de minori, poate primi o pedeapsă cu închisoare de patru luni până la patru ani.

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, aspru criticați după apariția indecentă din Veneția. „Ar fi timpul să intervină poliția!”

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West, probleme din cauza protezei de titan. „Îmi pare rău pentru soția lui. Sărutul trebuie să fie coșmar pentru ea!”

Citeşte şi: Kanye West, cu Isus pe frunte la Super Bowl 2024. Ce ținută a ales pentru soția sa, Bianca Censori

Într-una dintre ieșirile sale controversate, Bianca a mers pe stradă fără sutien, într-un body transparent mulat, la un moment dat fiind nevoită să-și acopere sânii cu geanta. Localnicii italieni au etichetat ținutele lui Censori drept „nerespectuoase” pe rețelele de socializare, mulți spunând că „indecentul” cuplu nu mai este binevenit într-o țară cunoscută pentru moștenirea sa catolică conservatoare. Bianca și Kanye West au fost, de asemenea, anchetați de poliție după ce au fost surprinși de camerele de filmat într-o poziție compromițătoare în timpul vacanței lor în Italia.

Bianca Censori ar fi manipulată de Kanye West

De când s-au căsătorit, din 2022, apropiații Biancăi au început să se îngrijoreze pentru ea, considerând că rapperul îi controlează excesiv viața, spunând că el decide ce haine să poarte și o forțează să țină dietă și să meargă la sală.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a spus un apropiat al Biancăi, pentru Daily Mail.

Pentru a merge și mai departe cu posesivitatea, Kanye i-a interzis Biancăi să mai folosească rețelele de socialziare, deși el postează pe contul său imagini cu ea îmbrăcată cât mai sumar.

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control” – a spus aceeași sursă.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton