Bianca Censori, la cină într-o pelerină transparentă, fără lenjerie intimă. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în Italia

.

Bianca Censori a ieșit la cină cu soțul ei, Kanye West, îmbrăcată într-o pelerină transparentă, supradimensionată pe sub care nu mai avea nicio altă piesă vestimentară. Controversatul cuplu a fost fotografiat la restaurantul Il Palagio din Florența, Italia.

Bianca Censori și Kanye West au marcat o nouă ieșire îndrăzneață la cină, după ce arhitecta s-a afișat într-o pelerină largă transparentă purtată direct pe pielea goală și o pereche de pantofi albi cu toc înalt. Rapperul a optat pentru o ținută sport asorată cu a soției sale. Cei doi nu au consumat băuturi alcoolice în timpul cinei și s-au delectat cu câteva preparate delicioase, notează presa internațională.

Vezi în GALERIA FOTO cum a ieșit Bianca Censori să ia masa în oraș.

Deși alegerile vestimentare controversate ale soției lui Kanye West nu mai sunt o noutate pentru nimeni, Censori nu poate rămâne neobservată când își face apariția în public. De când s-a căsătorit cu rapperul în decembrie 2022, arhitecta apare îmbrăcată foarte sumar și foarte provocator. Săptămâna trecută, Bianca a fost fotografiată în timpul unei sesiuni de cumpărături în Tokyo, putând un body tanga tranaparent, fără sutien și tocuri. Cu o altă ocazie, ea nu a mai renunțat la sutien, dar l-a purtat ca piesă vestimentară centrală, nu pe post de lenjerie intimă.

Kanye West și-ar manipula soția

Se spune de ceva vreme că Bianca ar fi influențată negativ de soțul ei care i-ar impune reguli stricte legate de cum să se îmbrace și cum să trăiască.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a dezvăluit acum câteva luni o sursă apropiată familiei Biancăi.

De asemenea, se mai zvonește că rapperul i-a interzius soției să folosească rețelele de socializare

Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control”, a declarat în exclusivitate un apropiat al vedetei, pentru Daily Mail.

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă pe stradă acoperindu-și bustul cu o pernă. Soția lui Kanye West stârnește noi controverse în Italia

Citeşte şi: Bianca Censori, cu posteriorul la vedere în Tokyo. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West la cumpărături

Citeşte şi: Kanye West, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă asistentă personală. Rapperul a fost dat în judecată

Citeşte şi: Bianca Censori, la cină într-o rochie tub transparentă și șosete până peste genunchi. Soția lui Kanye West, din nou fără lenjerie intimă

Familia arhitectei este îngrijorată cu privire la mariajul cu Kanye West

Dar și părinții ei își fac griji pentru comportamentul lui Kanye față de Bianca.

„Tatăl Biancai, Leo, vrea să aibă o discuție cu Kanye și să-l întrebe ce naiba are în cap când o plimbă pe Bianca pe un trofeu dezbrăcat. Vrea să-l întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele lui North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate goale, încurajate de soții lor să iasă așa. Știe că rapperul nu va permite niciodată ca fiicele lui să fie tratae așa, așa că nu are sens ce face el cu prorpia soție” – a relatat un apropiat al soției lui Kanye West.

Foto – Profiemdia / Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton