Bianca Censori, în oraș cu părinții ei, fără Kanye West, într-o ținută atipică. Ce au observat cei care au văzut-o

.

Bianca Censori a făcut o vizită acasă, în Australia, și a fost surprinsă la masă cu părinții ei într-o cafenea din Melbourne.

Bianca Censori a ieșit la masă cu părinții ei

Soția controversatului rapper Kanye West (46 de ani) a fost văzută la cafeneaua Fitzroy Mario’s cu mama sa, Alexandra, și cu tatăl Leo, precum și cu o altă persoană neidentificată, relatează presa internațională.

Cunoscută pentru pentru alegerile ei vestimentare foarte îndrăznețe, Bianca a optat pentru un look mai discret în timpul ieșirii cu părinții, spun cei care au văzut-o, purtând o rochie din jerseu Miu Miu kaki. La masă, modelul a comandat o porție de spaghete carbonara.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Kanye West nu a însoțit-o pe soția sa în Australia, ci a preferat să rămână acasă să-și susțină fiica de 10 ani, North West, vineri seara, când și-a făcut debutul actoricesc la Hollywood Bowl.

În ciuda faptului că locuiește în L.A. cu soțul ei, Bianca Censori are o legătură strânsă cu familia, aceasta fiind a doua vizită acasă în ultimele șapte luni. Ea și-a vizitat ultima dată părinții în noiembrie, tot fără West, când apăruseră zvonuri cum că relația lor s-ar fi răcit.

Familia, îngrijorată de relația Biancăi Censori cu Kanye West

Deși se pare că au o căsnicie puternică, s-a spus în nenumărate rânduri că familia ei este îngrijorată cu privire la comportamentul lui Kanye West.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a dezvăluit o sursă apropiată familiei Biancăi, acum câteva luni.

S-a mai spus, de asemenea, că Censori a devenit mai izolată de prietenii ei de când s-a căsătorit în secret cu rapperul, în decembrie 2022.

O lună mai târziu, West a rupt tăcerea despre relația lui cu Bianca când a transmis un mesaj cu ocaziai zilei ei de naștere în care a mărturisit că i-a stat alături „când jumătate din lume i-a întors spatele”, referindu-se la divorțul de Kim Kardashian.

Citeşte şi: Bianca Censori apare mai mult dezbrăcată în public, dar body-urile și colanții ei costă mii de euro. Cum arată cea mai scumpă ținută

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă de Kanye West într-un pat imens, într-o ipostază neașteptată. Cum a filmat-o

Citeşte şi: Bianca Censori apare mai mult dezbrăcată în public, dar body-urile și colanții ei costă mii de euro. Cum arată cea mai scumpă ținută

„La mulți ani celei mai frumoase muze iconice super rea artistă talentată cu master în arhitectură 140 IQ”, a scris West, fără virgule, în dreptul unei fotografii cu Censori. „Alături de mine în fiecare zi, când jumătate din lume mi-a întors spatele și cea mai uimitoare mamă vitregă pentru copiii noștri, te iubesc atât de mult, mulțumesc că îți împărtășești viața cu mine” – a completat rapperul.

West are patru copii cu Kardashian – North (10 ani), Saint (8 ani), Chicago (6 ani) și Psalm (5 ani).

Cuplul s-a despărțit la începutul anului 2021, după șapte ani de căsnicie.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton