Bianca Censori, desculță și cu gleznele bandajate la Disneyland. „Ai nevoie de ajutor!” Cum a fost fotografiată alături de Kanye West

.

Bianca Censori a stârnit noi controverse cu cea mai recentă apariție alături de Kanye West. În vârstă de 29 de ani, modelul și arhitecta australiană a fost criticată pentru că alegerea ei vestimentară cu totul neadecvată.

Bianca Censori și Kanye West, apariție controversată la Disneyland

Bianca și soțul ei, Kanye West au mers la o plimbare prin Disneyland, atrăgând toată atenția turiștilor cu felul în care s-au îmbrăcat. Cu toate că a apărut mai îmbrăcată ca de obicei, cu un body scurt bej, iar pe deasupra a purtat o piesă vestimentară galbenă asemănătoare unui șorț, ce a șocat în cazul ținutei ei a fost că și-a lăsat încălțămintea acasă. Bianca Censori s-a plimbat prin Disneyland în picioarele goale înfășurate într-un fel de bandaje. Rapperul s-a îmbrăcat în alb din cap până în picioare de data aceasta.

Cei care au văzut-o pe soția lui Kanye West s-au declarat deranjați că la Disneyland este permis să te prezinți îmbrăcat într-o asemenea manieră. Bianca a încălcat codul vestimentar strict din parcul de dictracții, mergând desculță acolo împreună cu Kanye West.

Fanii, indignați de apariția frapantă a celor două vedete

Conform regulilor, Disneyland „își rezervă dreptul de a interzice primirea și are dreptul la îndepărtarea oricărei persoane care poartă ținute pe care compania le consideră nepotrivite”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„De ce nu i-a refuzat Disney intrarea? Nu este îmbrăcată adecvat pentru un mediu familial!” – a transmis un internaut pe rețelele de socializare.

„De ce este [Biancă] lăsată acolo fără pantofi? Cred că alții ar trebui să se descalțe alții ca să înceapă să îi dea afară!” – a spus altineva.

„Am citit articole despre fete date afară din parc pentru că pantalonii lor erau prea scurti sau pentru că purtau un maiou. De ce oamenii nu îi confruntă pe acești doi și nu iau atitudine?” – a mai comentat cineva.

„În ce univers ar merge o persoană desculță la Disneyland cu tot gunoiul, scuipatul, resturile de mâncare, gumă de mestecat și mizeria de pe jos? Este un loc murdar! Îți trebuie ajutor, Bianca!”

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă de Kanye West într-un pat imens, într-o ipostază neașteptată. Cum a filmat-o

Citeşte şi: Cum au apărut Bianca Censori și Kanye West la dealer-ul auto pentru a-și cumpăra un Porche. „Este ceva în neregulă cu amândoi!”

Citeşte şi: Calcă Rihanna pe urmele extravagantei Bianca Censori? Cântăreața a întors toate privirile în dressuri plasă și colanți mulați

Citeşte şi: Bianca Censori apare mai mult dezbrăcată în public, dar body-urile și colanții ei costă mii de euro. Cum arată cea mai scumpă ținută

„Umblă pe străzi murdare fără pantofi. E urât!” – au continuat internauții.

Apropiații își fac griji pentru Bianca Censori

La începutul lunii, Bianca Censori s-au dus la cină cu soțul ei purtând doar un sutien negru și o pereche de colanți transparenți, fără lenjerie de corp. Cu o altă ocazie a apărut pe stradă într-o pelerină de ploaie transparentă, fără nimic altceva pe dedesubt. Dar Kanye și Bianca au fost fotografiați și cu pantalonii în vine, amândoi. Sau în ipostaze indecente în timpul unei plimbări cu barca.

Pentru că aparițiile sale controversate sunt atât de dese, apropiații sunt de părere că rapperul este cel care o influențează negativ și îl critică pentru că îi permite să iasă așa în spațiul public.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – apunea acum câteva luni o sursă apropiată arhitectei.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton