Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

.

Bianca Censori șochează din nou cu felul în care se îmbracă în public. Soția lui Kanye West a fost fotografiată de paparazzi într-o ținută extrem de provocatoare.

Pentru majoritatea oamenilor, o pelerină de ploaie este un accesoriu ideal pentru o escapadă în natură sau o ieșire rapidă la magazin, într-o zi de toamnă.

„Este prinsă în capcană!”

Dar Bianca Censori a reușit să le demonstreze tuturor că banala pelerină de ploaie ar putea fi, la fel de bine, cea mai nouă tendință de modă din 2024, când a sosit luni, într-un studio muzical din Los Angeles.

Soția lui Kanye West, în vârstă de 29 de ani, a ales să nu poarte nimic pe sub pelerina de ploaie trasnsparentă. Dar și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme negre, înalte până la genunchi. Câteva cuvinte înscripționate pe partea din față a pelerinei i-au acoperit bustul generos și abdomenul, însă au fost momente în care s-a simțit nevoită să-și acopere cu mâna zona de bikini, pentru a nu se vedea nimic. Cu cealaltă mână, Bianca l-a ținut strâns pe Kanye West (46 de ani), care avea și el o ținută tipică stilului său vestimentar, fiind acoperit cu un poncho kaki supradimenzsionat și cizme negre.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Bianca Censori în pelerină de ploaie transparentă.

Apariția Biancăi de luni într-o ținută atât de nonconformistă vine la scurt timp după ce în presa interanțională s-a scris că rapperul Kanye West, cunoscut drept „Ye”, i-ar fi interzis acesteia să mai folosească rețelele de socializare. Decizia i-a scandalizat pe apropiații Biancăi care spun că artistul o manipulează și îi spune cum să se poarte, ce haine să aleagă și ce să mănânce.

Citeşte şi: Actrița Julia Fox trăiește cu șoareci în casă. Fosta iubită a lui Kanye West și-a prezentat locuința într-un video devenit viral

Citeşte şi: Soția lui Kanye West, Bianca Censori, într-un sutien minuscul în Las Vegas. Rapperul îi impune ce să poarte / Galerie foto

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, aspru criticați după apariția indecentă din Veneția. „Ar fi timpul să intervină poliția!”

Citeşte şi: Bianca Censori, acoperită din cap până în picioare cu blană, pe străzile din Los Angeles. Cum s-a îmbrăcat soția lui Kanye West

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control.

„Totul se simte ca o altă formă de control”

Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană”, a declarat în exclusivitate un apropiat al divei, pentru DailyMail.com.

Deși ei i-a interzis să mai posteze diverse materiale video și foto pe conturile sale de socializare, Kanye publică pe rețelele personale poze cu Bianca în ipostaze provocatoare.

„El îi publică goliciunea pe propriul [cont], astfel încât să poată controla povestea ei. Este deranjant și, prin limitarea ei în spațiul virtual public, el o face să devină din ce în ce mai izolată” – a adăugat sursa.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton