Ben Affleck și Jennifer Garner, îmbrățișați în vacanță în Italia, alături de cei trei copii. Ce face Jennifer Lopez în acest timp

.

Ben Affleck (50 de ani) și fosta soție, Jennifer Garner (51 de ani), au fost surprinși îmbrățișându-se în vacanță în Florența, Italia, unde se află cu cei trei copii, Violet Anne (17 ani), Seraphina Rose (13 ani) și Samuel (11 ani). Actorii au format un cuplu între anii 2004 și 2015. Au depus actele de divorț abia în 2017, iar acesta s-a finalizat în luna octombrie a anului următor.

Ben Affleck a călătorit din SUA în Europa cu un avion privat. Jennifer se afla deja în Italia cu cei trei copii ai lor. La reîntâlnire, Ben și Jennifer s-au îmbrățișat, ulterior actorul plecând la o plimbare cu Violet, Seraphina și Samuel. Între timp, Jennifer a luat prânzul singură, relaxată și în liniște.

Ben Affleck și Jennifer Garner, îmbrățișați în vacanță în Italia, alături de cei trei copii. Unde se află Jennifer Lopez în acest timp

În iulie 2022, Affleck s-a recăsătorit cu artista Jennifer Lopez (54 de ani) pe care a părăsit-o pentru Jennifer Garner în 2003, cu doar câteva zile înaintea nunții lor. Lopez și Affleck s-au cunoscut în anul 2002, pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”. În același an s-au logodit, pentru ca, în toamna anului următor, Ben să pună punct relației cu doar 4 zile înaintea nunții lor programate pe 14 septembrie.

Citește și: Jennifer Lopez și secretele ei pentru un ten impecabil la 53 de ani. „Nu am făcut niciodată Botox!”

În timpul în care Ben Affleck se află în Italia, petrecând timp alături de copiii lui, Jennifer Lopez se află și ea în Europa, în Anglia mai precis, la cumpărături, alături de copiii ei, gemenii Emme și Max (15 ani), din fostul mariaj cu Marc Anthony (54 de ani).

De ce au divorțat Ben Affleck și Jennifer Garner

Ben Affleck și Jennifer Garner și-au anunțat separarea în 2015. În aceeași perioadă, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora actorul ar fi înșelat-o pe Jennifer cu bona copiilor lor, lucru pe care actorul l-a negat. În 2016, Jennifer Garner a declarat că ea și Ben erau despărțiți cu mult înainte ca el și bona lor, Christine Ouzounian, să devină un cuplu. „Eram despărțiți de luni de zile înainte să aflu despre dădacă. Nu a avut nimic de-a face cu decizia noastră de a divorța. Ea nu a făcut parte din ecuație”, a declarat Jennifer Garner la acea vreme, pentru Vanity Fair.

Citește și: Cum arată noua casă a cuplului Jennifer Lopez-Ben Affleck. A costat 61 de milioane de dolari / Foto

„Adevărul este că am avut răbdare și am luat o decizie, ne-am îndepărtat. Am avut o căsnicie care nu a funcționat. Se mai întâmplă”, mai declara Ben Affleck în 2021, despre motivul divorțului. După separare, perechea a mers la terapie de cuplu, ulterior actorul internându-se într-o clinică de reabilitare, din cauza problemelor cu alcoolul. În ciuda separării, cei doi au rămas apropiați. În aprilie 2017, Affleck și Garner au depus actele de divorț. În august anul următor, Ben se internează a treia oară la reabilitare. La tratament, actorul este dus chiar de fosta soție. Divorțul lor s-a pronunțat în octombrie 2018.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pe covorul roșu. Cei doi au arătat impecabil la premiera filmului Netflix „The Mother”

Jennifer Lopez a primit 6 inele de logodnă

În 2004, Jennifer s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony (54 de ani), alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (15 ani). Jennifer și Marc s-au separat în 2011, însă divorțul s-a finalizat abia în 2014. Din 2017 până în 2021, Jennifer a format un cuplu cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (48 de ani). Fosta pereche s-a logodit în martie 2019 și s-a despărțit la începutul anului 2021, din cauza infidelității bărbatului.

Citește și: Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani. Imaginea sexy cu care a sărbătorit

Anterior, între 1997 și 1998, Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu actorul Ojani Noa (49 de ani), iar între 2001 și 2002 cu dansatorul Cris Judd (53 de ani). În total, actrița are o colecție de 6 inele de logodnă.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton