Bella Hadid, apariție spectaculoasă la Cannes. Supermodelul a apărut într-o rochie transparentă, fără sutien

.

Bella Hadid a întors toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes din Franța, pentru premiera filmului „The Apprentice”. În vârstă de 27 de ani, modelul a apărut pe covorul roșu într-o rochie extrem de provocatoare, transparentă în zona bustului și a picioarelor, pe care a purtat-o fără sutien.

Bella Hadid, apariție de senzație la Cannes

Bella Hadid a ales pentru marele eveniment o rochi Saint Laurent de Anthony Vaccarello, midi, din mătase, transparentă în partea de sus și de jos a corpului, de culoare crem închis. Vedeta a accesorizat look-ul cu o pereche de sandale maro cu toc înalt și cu cercei cu diamante. Bella Hadid nu a purtat sutien, lăsând la vedere zona bustului prin mătasea transparentă.

Cândva considerată odată „regina de la Cannes” de către stilistul Law Roach, cu care obișnuia să colaboreze, modelul a făcut furori pe covorul roșu de-a lungul anilor în creații Schiaparelli, Jean Paul Gaultier sau Versace.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Hadid: „Eram sora cea urâtă!”

Deși se numără printre cele mai bine cotate personaje din lumea modei și este nelipsită de la cele mai importante evenimente de fashion din întreaga lume, Bella Hadid nu s-a simțit meru frumoasă și apreciată de cei din jur. Bella a început să defileze pe podium de la vârsta de 14 ani. În 2019, oamenii de știință au desemnat-o drept cea mai frumoasă femeie din lume, argumentând că are o „față perfectă”. Dar chiar și cu această titulatură, Bella s-a simțit eclipsată de sora ei mai mare, Gigi Hadid.

Citeşte şi: Au încurcat evenimentul? Cele mai „dezbrăcate” vedete de la Cannes 2024

Citeşte şi: Bella Hadid a vorbit despre probleme sale de sănătate mintală

Citeşte şi: Faye Dunaway, legendara blondă din „Bonnie and Clyde”, apariție surpriză la Cannes 2024. Actrița e greu de recunoscut la 83 de ani

Citeşte şi: Jane Fonda, apariție răvășitoare pe covorul roșu la Cannes 2024. Legendara actriță are 86 de ani

„Eram sora cea urâtă. Eram bruneta. Nu eram la fel de cool ca Gigi, nu la fel de sociabilă. Asta spuneau oamenii despre mine. Și din păcate, când ți se spune un lucru de multe ori, ajungi să crezi și tu asta. Întotdeauna afișez o față zâmbitoare, sau o față puternică. Întotdeauna am simțit că am ceva de dovedit”, a povestit supermodelul pentru Vogue.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Hadid suferă de boala Lyme

Supermodelul suferă de boala Lyme de la vârsta de 15 ani. Mama ei, Yolanda, dar și fratele mai mic, Anwar, au aceeași afecțiune.

„Trăind în această stare care s-a înrăutățit cu timpul și lucrând în timp ce încercam să mă fac pe mine, să-mi fac familia și oamenii care mă susțin mândri, m-a afectat în moduri pe care nu le pot explica în totalitate.

Să fiu atât de tristă și bolnavă, dar să am în jurul meu atât de multe binecuvântări, privilegii, oportunități și dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru pe care l-am trăit vreodată.

Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun tuturor: 1. Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji. 2. Nu aș schimba nimic pentru lume. Dacă ar fi să trec iarăși prin toate astea, să fiu aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoși, aș face totul din nou. Experineța m-a făcut cine sunt astăzi” – a transmis Bella Hadid în mediul online, vorbind despre lupta cu boala sa.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton