Bărbați celebri care au devenit tați în afara relațiilor. „A fost greșit ce am făcut!”

.

Sunt faimoși, au cariere de succes și întreaga lume la picioare, dar pe plan personal nu au putut rezista tentației de a nu călca strâmb. Mai mult, au și urmași din relațiile extraconjugale.

Cazul muzicianului David Grohl care a surprins pe toată lumea când a anunțat că a devenit tată pentru a patra oară căsniciei nu este singular în showbiz și nici ceva ieșit din comun în lumea celebrităților.

Amintim că pe 10 septembrie 2024, fostul baterist de la Nirvana și solistul trupei Foo Fighters, Dave Grohl, a anunțat pe Instagram că are un copil în afara căsătoriei sale de lungă durată cu Jordyn Blum, cu care mai are trei copii.

În trecut și alte celebrități s-au confruntat cu complicații în viața personală, fie că a fost vorba de chestiuni de paternitate sau de trădarea încrederii partenerilor lor actuali.

Arnold Schwarzenegger

Al cincilea copil al lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, s-a născut pe 2 octombrie 1997, la câteva zile după ce s-a născut cel mai mic copil al lui cu soția de atunci, Maria Shriver. Mama lui Baena, care i-a fost bonă lui Shriver o vreme, Mildred Patricia Baena, a ținut secretă identitatea fiului ei în primii opt ani din viața lui.

„A fost greșit ce am făcut. Dar nu vreau să-l fac pe Joseph să simtă că nu este binevenit în această lume – pentru că este foarte binevenit în această lume„, a spus Schwarzenegger despre fiul său cel mic în serialul său documentar, Arnold. „Îl iubesc și s-a dovedit a fi un tânăr extraordinar.”

Clint Eastwood

Clint Eastwood are doi copii, Scott Eastwood, venit pe lume în 1986 și Kathryn Eastwood, născută în 1988, cu însoțitoarea de zbor Jacelyn Reeves, pe care a cunoscut-o în timp ce era cu iubita lui de multă vreme, Sondra Locke.

Clint și Locke au avut o relație tumultoasă. În aprilie 1989, la mai bine de 15 ani de la prima întâlnire, Clint ar fi mutat toate lucrurile lui Locke în depozit și ar fi schimbat încuietorile acasă, ca ea să nu mai poată intra în locuință, notează Washington Post.

Eric Clapton

Eric Clapton a avut un copil cu Yvonne Kelly în 1985, când era încă căsătorit cu prima sa soție, Pattie Boyd. Fiica lui cu Kelly, Ruth, a fost ținută secretă de Boyd la acea vreme. Identitatea ei a fost dezvăluită doar după ce Conor, copilul lui Clapton cu personalitatea TV italiană Lory Del Santo, a murit tragic după ce a căzut de la balconul apartamentului unde familia locuia. În autobiografia sa din 2007, muzicianul a explicat cum l-a ajutat Ruth să facă față durerii.

„Am putut să țin din nou un copil în brațe și să fiu ținut de mână un copil”, a spus chitaristul. „Ruth a fost un sprijin extraordinar. Nu aveam idee câtă putere ar putea avea un copil asupra unei vieți de adult, cât de mult te poate face să te simți valid, unic și puternic” – a adăugat.

Citeşte şi: Cum arată soția lui Michael Schumacher, la cinci ani de la accidentul campionului de Formula 1

Citeşte şi: „Bohemian Rhapsody”, cel mai difuzat cântec din secolul XX pe platformele de streaming

Citeşte şi: Fratele lui Michael Schumacher, surprins în ipostaze tandre cu iubitul. Cei doi nu se mai ascund, iar fosta soție a pilotului a răbufnit

Citeşte şi: Vedetele de la Hollywood care au murit când erau tinere și pline de succes

În copilărie, Ruth a avut o legătură strânsă cu Eric Clapton, dar cei doi s-au înstrăinat din 2015 până în 2021, după ce artistul i-a cerut să nu mai împărtășească detalii din viața sa privată pe rețelele sociale.

Întrebată despre tatăl ei în 2021 de Daily Mail, Ruth a spus că „întotdeauna este cu ochii pe el”.

Eddie Murphy

Eddie Murphy are o fiică, Angel Iris, cu fost amembră a trupei Spice Girls Melanie Brown (Mel B), când perechea s-a întâlnit în 2006. Murphy a negat inițial paternitatea, în ciuda faptului că Mel B a declarat public în 2007 că fiica lor a fost „o sarcină complet planificată”.

Comediantul și-a confirmat paternitatea printr-un test ADN când Angel avea două luni, deși după ce a născut, Brown l-a dat în judecată pe Murphy pentru custodia legală și fizică exclusivă a copilului lor.

Drake

După ce Pusha T a afirmat în piesa sa din 2018 „The Story of Adidion” că Drake a avut un copil în secret cu starul francez de film pentru adulți Sophie Brussaux, rapperul și-a confirmat paternitatea unui copil de 8 luni pe albumul Scorpion.

„Copilul este al meu”, spune el în piesa „14 martie”. În melodia „Fără emoții”, el a spus: „Nu mi-am ascuns copilul de lume/Am ascuns lumea de copilul meu”.

În mai 2017, TMZ a raportat că Brussaux a susținut că este însărcinată în trei luni și jumătate cu copilul lui Drake. Reprezentanții săi i-au spus la acea vreme pentru People că „nu crede” că este copilul lui. Cu toate acestea, TMZ a raportat un an mai târziu că Drake îi „sprijină financiar” în secret pe Brussaux și pe fiul său Adonis.

La HBO The Shop în 2018, Drake a spus despre circumstanțele din jurul nașterii lui Adonis: „Ne-am găsit într-o situație și suntem amândoi la fel de responsabili. Acum, sunt foarte încântat să fiu un tată grozav”, a adăugat el.

Tristan Thompson

Jucătorul NBA Tristan Thompson are doi copii cu Khloé Kardashian, unul, pe nume True Thompson, care a venit pe lume în 2018 și altul, Tatum, născut în 2022. În decembrie 2021, modelul Maralee Nichols a spus că are un fiu, Leo, cu sportivul. Deși Tristan a contestat inițial paternitatea, el recunoscut că este copilul lui în ianuarie 2022.

„Astăzi, rezultatele testelor de paternitate dezvăluie că am un copil cu Maralee Nichols. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele”, a scris el pe Instagram Story. „Acum că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să ne crescem fiul pe cale amiabilă”. Apoi și-a cerut scuze publice lui Kardashian, deoarece ei se întâlneau la momentul conceperii lui Leo.

„Khloé, nu meriți asta. Nu meriți durerea și umilința pe care ți le-am provocat”, a scris el. „Nu meriți felul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele cu siguranță nu s-au aliniat cu felul în care te văd. Am cel mai mare respect și dragoste pentru tine. Indiferent de ceea ce ai putea crede. Din nou, mie îmi pare incredibil de rău” – a continuat.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton