Ashton Kutcher și Mila Kunis, scuze publice după ce l-au susținut pe Danny Masterson, înainte de a fi condamnat pentru viol

.

Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au prezentat public scuzele, sâmbătă, pentru scrisorile trimise judecătorilor, în care cuplul îl lăuda pe actorul din “That ’70s Show”, Danny Masterson, înainte ca acesta să fie condamnat pentru viol săptămâna trecută.

Masterson a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că violuri comise în 2003. Într-un videoclip postat pe Instagram, Kutcher și Kunis au spus că le pare rău pentru durerea pe care au provocat-o cu scrisorile, care au fost făcute publice vineri.

Ashton Kutcher și Mila Kunis, scuze publice după ce l-au susținut pe Danny Masterson

Kutcher a spus că scrisorile „au fost destinate ca judecătorul să le citească și să nu submineze mărturia victimelor sau să le traumatizeze în vreun fel.”

„N-am dori niciodată să facem așa ceva și ne pare rău dacă asta s-a întâmplat.”

„Familia lui Danny ne-a contactat”

Kutcher a spus că familia lui Masterson i-a abordat după ce actorul a fost condamnat pentru violurile din mai și le-a cerut să scrie scrisori despre cel pe care ei îl cunosc de 25 de ani. Scrisorile au fost publicate online de Hollywood Reporter și de alte publicații digitale. Mila și Asthon se numără printre cele aproximativ 50 de persoane care au trimis scrisori judecătorului în sprijinul lui Danny Masterson.

Masterson a jucat alături de Ashton Kutcher, Mila Kunis și Topher Grace în That ’70s Show, din 1998 până în 2006.

„În urmă cu câteva luni, familia lui Danny ne-a contactat şi ne-a cerut să scriem scrisori în care să facem portretul persoanei pe care o cunoaştem de 25 de ani. Scopul era ca judecătorul să poată lua în considerare toate acestea înainte de a pronunţa sentinţa.

Nu au fost scrise pentru a pune la îndoială legitimitatea sistemului judiciar sau verdictul juriului. Inimile noastre sunt alături de toţi cei care ar fi putut fi victimele unei agresiuni sexuale, ale unui abuz sexual sau ale unui viol”  – au relatat cei doi actori, într-un clip postat pe Instagram.

Citeşte şi: Actorul Danny Masterson, condamnat la 30 de ani de închisoare. Starul ”That ’70s Show”, găsit vinovat pentru viol

Citeşte şi: Actor din „That ’70s Show”, acuzat că a violat trei femei

Citeşte şi: Ashton Kutcher i-a spus Milei Kunis că o iubește, într-un moment de beție: „Tu și tequila mă înnebuniți”

Citeşte şi: Ashton Kutcher nu o iartă pe Demi Moore că a dat detalii din dormitor. Ce l-a deranjat pe actor

Ashton Kutcher: “A fost întotdeauna un model pentru mine”

În scrisoarea trimisă judecătorului, Asthon a spus despre Danny, potrivit People: “A fost întotdeauna un model pentru mine. Întotdeauna a trata oamenii cu decență, egalitate și generozitate. Nu cred că este o amenințare pentru societate și ar fi nedrept ca fiica sa să crească fără un tată prezent.”

Pe de cealaltă parte, Mila Kunis l-a descris pe Danny Masterson ca pe un “prieten extraordinar, un confident și mai presus de toate un minunat frate mai mare.”

Danny Masterson, 30 de ani de închisoare pentru viol

Danny Masterson (47 de ani) este căsătorit cu actriţa Bijou Phillips, împreună cu care are o fată, în vârstă de 9 ani. Actorul a fost condamnat pentru că a violat trei femei în urmă cu 20 de ani. Acestea au păstrat tăcerea timp de mai mulți ani pentru sunt membre ale Bisericii Scientologice, iar reprezentanții acesteia le-au descurajat să raporteze violul la poliție.

Primul proces al lui Masterson a fost anulat în noiembrie anul trecut, jurații înclinând spre achitare. Al doilea proces s-a terminat cu condamnarea lui pentru violarea a două din cele trei femei care i-au adus acuzațiile de viol. Jurații nu au putut lua o decizie în cazul celei de-a treia femei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton