Ashley Olsen a devenit mamă pentru prima oară la 37 de ani. Cum a ținut sarcina și nașterea secrete

.

Ashley Olsen (37 de ani) și soțul ei, Louis Eisner (34 de ani), au devenit părinți pentru prima oară. Fosta actriță a născut un fiu, Otto, „acum câteva luni, în New York”. Ashley a reușit să țină atât sarcina, cât și nașterea secrete până acum.

Ashley Olsen și Louis Eisner formează un cuplu din anul 2017 și s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie restrânsă, în Bel Air, California. Deși formează un cuplu de aproximativ 6 ani, creatoarea de modă și soțul ei nu au vorbit niciodată public despre relația lor. Ashley și Louis au reușit să țină sarcina și naștere fiului lor secrete împărtășind vestea cu un grup foarte restrâns de prieteni.

Ashley Olsen a devenit mamă pentru prima oară la 37 de ani. Cu ce se ocupă după retragerea din actorie

Din 1987 până în 2004, alături de sora ei geamănă, Mary-Kate, Ashley a avut o carieră de succes în actorie. După ce au făcut parte din peste 30 de producții TV și cinematografice, gemenele Olsen s-au retras și au fondat brandul vestimentar de lux The Row. Potrivit Hello! Magazine, Mary-Kate și Ashley Olsen au o valoare netă combinată de 500 de milioane de dolari.

Citește și: Beyonce a purtat două ținute create de un român din Bacău în cadrul turneului mondial Renaissance. Cine e Cosmin Diaconu / Video

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari divorțează. Bărbatul amenință să publice informații jenante dacă prenupțialul nu este renegociat

„Muncim mult, întotdeauna am muncit mult”, explica Mary-Kate Olsen în iunie 2021, într-un interviu pentru i-D. „Am ales să facem modă pentru a ne corecta constant greșelile. Ai sezonul următor pentru a face asta. Așa ne asigurăm că ne depășim mereu limitele, ne antrenăm ochiul și ne asigurăm că toată lumea este mulțumită. Învățăm și evoluăm”, a completat.

Cine este soțul lui Ashley Olsen, Louis Eisner

Ashley Olsen și Louis Eisner s-au afișat pentru prima oară în calitate de cuplu în 2021, la aniversarea de 20 de ani a fundației Young Eisner Scholars, o organizație nonprofit care sprijină financiar studenții din comunitățile dezavantajate. Organizația a fost fondată de tatăl lui, Louis, omul de afaceri Eric Eisner, care are experiență în film și muzică, este avocat și filantrop.

Citește și: Jonah Hill, transformare drastică după ce a fost acuzat de abuz emoțional de fosta iubită. Cum a fost fotografiat

Citește și: Familia Regală i-a retras titlul Prințului Harry de pe site-ul oficial, la trei ani de când s-a mutat în SUA

Louis este un artist stabilit în Los Angeles și fiul creatoarei de bijuterii Lisa Eisner, care a conceput accesorii pentru actrițele Julia Roberts, Jennifer Aniston și Tracy Ellis Ross, printre altele. Înainte de a-și face un renume ca designer de bijuterii, Lisa s-a remarcat ca fotograf, stilist și redactor Vogue. Este, totodată, considerată „femeia cu cele mai bune contacte de la Hollywood”, potrivit W Magazine.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton