Angelina Jolie, acuzată că și-a influențat copiii să rupă legătura cu Brad Pitt după divorț. Un fost bodyguard rupe tăcerea

.

Angelina Jolie a fost acuzată că a încercat să influențeze negativ relația copiilor ei cu Brad Pitt, spunându-le să-l evite pe actor în timpul vizitelor de custodie, notează Daily Mail.

Angelina Jolie, acuzată că și-a influențat copiii să nu țină legătura cu tatăl lor

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 48 de ani, este acuzată că ar fi încercat să rupă legătura dintre fostul ei soț și cei șase copii ai lor, după despărțirea lor, potrivit dosarelor depuse la Curtea Superioară din LA.

Într-o declarație explozivă analizată de Daily Mail, un fost bodyguard al cuplului a fost informat că Jolie ar fi pus presiune pe copiii ei să îl evite pe Pitt (60 de ani) atunci când i-a avut în custodie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Documentele care detaliază afirmațiile explozive au fost făcute publice în cadrul procesului în curs de desfășurare cu privire la vinăria cuplului, Chateau Minerval, care produce un rosé spumant premiat.

Tom Webb este militar Special Air Service (SAS) și a fost bodyguard pentru familia Pitt – Jolie mult timp, dar susține că a fost concediat de Angelina Jolie după ce doi agenți de securitate din echipa lui s-au dat de partea lui Brad Pitt, după divorț.

Potrivit documentelor depuse de avocații lui Pitt, Webb susține că asistentul personal a lui Jolie, Michael Vieira, le-a spus celor doi colegi că „îi va da în judecată” după ce a reieșit că ar putea depune mărturie în lupta cuplului pentru custodie copiilor.

Citeşte şi: Cum arată acum Vivienne, fiica pe care Angelina Jolie o are cu Brad Pitt. Adolescenta nu pune preț pe haine

Citeşte şi: Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu s-a încheiat. Avocații actriței îi aduc noi acuzații actorului

Citeşte şi: Kate Middleton o copiază pe Angelina Jolie? Ținutele asemănătoare pe care le-au purtat pe covorul roșu

Citeşte şi: Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. S-a mutat în ea cu copiii, după divorțul de Brad Pitt

Din documentele depuse la tribunal, colegul lui Webb a declarat că a auzit-o pe Jolie „încurajând copiii să evite să petreacă timpul cu Pitt în timpul vizitelor de custodie”.

Comentariile sale fac parte din plângerea depusă de Pitt, în care Jolie este numită o „ipocrită” pentru că a susținut că a vrut să folosească un acord de confidențialitate în vânzarea podgoriei lor franceze pentru a o „controla”.

Un fost bodyguard al fostului cuplu Pitt-Jolie rupe tăcerea

În declarația sa, Webb susține că doi dintre oamenii săi au fost citați să depună mărturie la audierile privind custodia cuplului, expunând conversațiile dintre Jolie și copii.

„După divorțul lor, SRS Global și cu mine continuăm să oferim securitate doamnei Jolie, domnului Pitt și copiilor lor. Cu puțin timp înainte ca doi agenți să depună mărturie într-un proces pe care am înțeles că era legat de divorțul doamnei Jolie și domnului Pitt și de custodia copiilor lor, domnul Vieira m-a sunat pe telefonul meu mobil.

Mi-a spus că a auzit de acești doi agenți care au asigurat securitatea personală doamnei Jolie prin SRS Global că ar putea să depună mărturie în fața instanței. Domnul Vieira mi-a cerut apoi să-i opresc pe cei doi indivizi să depună mărturie. Am înțeles că domnul Vieira făcea această cerere în numele doamnei Jolie”, susține Webb în declarația sa.

Webb a continuat spunând în document că nu avea „nicio putere” să-i oprească pe cei doi indivizi să depună mărturie, deoarece erau „agenți independenți” și nu angajații săi direcți.

Webb a adăugat: „Le-am comunicat acest mesaj celor două persoane prin telefon și amândoi mi-au spus că plănuiesc să depună mărturie. Unul dintre cei doi indivizi, Ross Foster, a precizat că intenționează să depună mărturie indiferent de acordul de confidențialitate.

Când domnul Foster mi-a spus asta, mi-a spus și că, dacă i se va cere, va vorbi și despre cum a auzit că doamna Jolie își încuraja copii să evite să petreacă timpul cu domnul Pitt în timpul vizitelor de custodie.”

Webb s-a retras din serviciul militar pentru a înființa SRS Global Security Ltd înainte de a lucra pentru Pitt și Jolie. A petrecut mai mult de un deceniu cu faimosul serviciu SAS, iar acum lucrează acum pentru Pitt, după despărțirea perechii.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton